1. Vacature details
Huidige vacature

ERP Support Specialist

Samenvatting

 • Locatie: 4104 BE Culemborg
 • Werkveld: IT
 • Senioriteit: Specialist
 • Dienstverband: Parttime
 • Uren per week: 32-40
Solliciteren

ALDI is de uitvinder van discount en staat voor eenvoud: wij houden het simpel. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Toch is dit precies waar het ons om gaat. Als uitvinder van discount is het onze missie om boodschappen doen zo simpel mogelijk te maken voor onze klanten. Wij zetten ons dagelijks in om discount opnieuw uit te vinden, om de klant elke keer opnieuw van slimme, eenvoudige oplossingen te voorzien.

Wij zijn uitvinders. Wij zijn trots op wat we samen bouwen. Wij zijn medewerkers met POWER. 

WAT GA JE DOEN?

In de functie ERP Support Specialist ben je verantwoordelijk voor het adviseren en ondersteunen van gebruikers op onze holding, inkoop, vastgoed en in de 6 regiokantoren in Nederland. Je beantwoordt 1e en 2e-lijns applicatie supportvragen en je beheert samen met het IT team het IT landschap. Met jouw skills en interesse in de gebruiker, weet jij feilloos de details te achterhalen bij soms complexe vraagstukken. Jij bent:

 • Het eerste aanspreekpunt voor supportvragen op het gebied van ERP software en interfaces naar verbonden systemen. Deze supportvragen komen binnen via het ticketsysteem, maar ook telefonisch en per mail;
 • Verantwoordelijk voor het coördineren van de binnenkomende tickets, 1e lijns vragen los je zelf op, 2e lijns vragen los je op samen met collega applicatie consultants. Ook draag je zorg voor een tijdige oplossing van deze vragen;
 • Sterk in het ondersteunen van collega applicatie consultants bij 2e lijns vragen, maar ook bij testen, inrichten en implementeren van ERP functionaliteiten. Hiermee ondersteun je het team, leer je zelf veel en maak je stappen om verder te groeien binnen het team.

WIE BEN JIJ?

Als ERP Support Specialist ben je klantvriendelijk en flexibel. Mensen die jou kennen omschrijven jou als analytisch en pragmatisch; probleem? oplossen, documenteren en door! Je begrijpt dat niet iedereen even behendig is in digitale vaardigheden, daarom pas je jouw uitleg daar op aan. Het steeds bezig zijn met andere mensen en verschillende issues is waar je energie van krijgt. Met jouw skills en interesse in de gebruiker, weet jij feilloos de details te achterhalen achter soms complexe vraagstukken. Hiervoor breng je het volgende mee:

 • Je beschikt over een afgeronde MBO4 opleiding;
 • Je hebt ervaring met applicatie support/service desk werkzaamheden;
 • ERP applicatie kennis of -ervaring (bij voorkeur binnen een retail omgeving);
 • Je hebt tenminste twee jaar werkervaring in een applicatie support-rol;
 • Goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal.

WERKEN BIJ ALDI?

De waarden van ALDI zijn eenvoud, verantwoord en betrouwbaar. Hier handelen we dagelijks naar. Werken bij ALDI betekent uitgedaagd worden om het maximale uit ALDI, je team en jezelf te halen. Bij onze organisatie past een enthousiaste persoonlijkheid. Mensen die initiatief tonen, assertief en ondernemend zijn - dat zijn onze talenten van de toekomst. Wij hebben oog voor en bieden ondersteuning bij jouw persoonlijke ontwikkeling. En dit alles in een dynamische en internationale werkomgeving met veel doorgroeimogelijkheden.

Wat wij jou te bieden hebben:

 • goed salaris
 • pensioenregeling conform Bedrijfstak Pensioenfonds Levensmiddelen (BPFL)
 • 24 vakantiedagen
 • 8% vakantietoeslag
 • reiskostenvergoeding
 • collectieve zorgverzekering
 • moderne werkomstandigheden

SOLLICITEREN

ALDI vernieuwt! Wij bieden je alle ruimte om jezelf door te ontwikkelen en mee te groeien met onze toffe organisatie! Doe jij mee?

Benieuwd naar de stappen die ALDI zet op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen? Neem een kijkje op http://www.aldi.nl/verantwoord.

Een e-assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. Ook voert ALDI een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel (FAD) uit, of vragen we je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overhandigen bij indiensttreding.

Vergelijkbare vacatures

IT Support Specialist

Culemborg
Parttime
IT Support Specialist

Jr. Applicatie Consultant

Culemborg
Fulltime
Jr. Applicatie Consultant
Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
 • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
 • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
 • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
 • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
 • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
 • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
 • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch