1. Winkel
  2. District sales manager

VOORDELEN VAN EEN DISTRICT SALES MANAGER

Goede arbeidsvoorwaarden

Impact maken

Continue ontwikkeling

Ontmoet onze district sales manager Bas

ONTMOET ONZE DISTRICT SALES MANAGER BAS

Als district sales manager heeft Bas veel diversiteit in zijn werk; geen dag is hetzelfde. Bas is elke dag op pad om de winkels in zijn district te bezoeken en samen de gestelde doelen te behalen. Deze doelen bereikt hij door het winkelbeleid te vertalen naar de dagelijkse praktijk en de filiaalmanagers resultaatgericht te coachen.

WAT DOE JE ALS DISTRICT SALES MANAGER BIJ ALDI

Als district sales manager ben jij verantwoordelijk voor de 8 tot 10 filialen in jouw district – daar komt veel verantwoordelijkheid bij kijken. Je zit niet de hele dag op kantoor, maar bent regelmatig te vinden in jouw filialen. Jij bent namelijk eindverantwoordelijk voor de werving, waarbij jouw team van filiaalmanagers in de lead zijn voor hun eigen winkel. Naast het begeleiden en coachen van jouw direct reports vertaal je het jaarplan naar doelstellingen voor jouw district. Op deze manier haal jij het beste uit ALDI, je team én jezelf.

JOUW INWERKPERIODE

Voor je zelfstandig aan de slag gaat, doorloop je een grondig opleidingstraject. Je bekleedt verschillende functies in de winkel en loopt mee met een ervaren district sales manager. Ook leer je alles over onze processen en systemen en neem je deel aan onze leiderschapstrainingen. Met alle opgedane kennis kun je van start met jouw eigen district.

DOORGROEIMOGELIJKHEDEN

Als district sales manager kun je je blijven ontwikkelen. Met jouw ervaring als district sales manager liggen de kansen bij ALDI voor het oprapen, maar deze grijp je bij ALDI zelf.  Blijf je ontwikkelen in onze leiderschapstrainingen, groei door als Manager sales óf maak de overstap naar een functie in één van onze distributiecentra of kantoren. 

HET SALARIS VAN EEN DISTRICT SALES MANAGER BIJ ALDI

Jouw salaris als district sales manager is afhankelijk van je ervaring en het aantal uur dat je werkt. Natuurlijk is salaris niet het enige dat je ontvangt, er is meer geregeld dan je denkt. Omdat je werkt vanuit verschillende filialen is flexibiliteit belangrijk. Om dit mogelijk te maken ontvang je van ons een leaseauto, werktelefoon én een laptop. Daarnaast hebben we ook op van alles geregeld om het werk zo vitaal mogelijk uit te voeren. Je ontvangt 30 vakantiedagen, korting op je nieuwe (elektrische) fiets en sportschool abonnement en hebben we een collectieve zorgverzekering.

ZIT COMMERCIE IN JOUW BLOED?  

KOM WERKEN ALS DISTRICT SALES MANAGER

Facebook Opt-out

In de gebruikte webbrowser is een opt-out-cookie geplaatst, die toekomstige gegevensverzameling en opslag door de Facebook-pixel op uw apparaat permanent voorkomt.

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch