Werken als Assistent filiaalmanager bij ALDI
  1. Winkel
  2. Assistent Filiaalleider

VOORDELEN VAN EEN ASSISTENT FILIAALMANAGER

Goed salaris

Jezelf ontwikkelen

Impact maken

Nikki Assistent Filiaalleider

ONTMOET ONZE ASSISTENT FILIAALLEIDER NIKKI

Samen met haar collega’s zorgt Nikki voor het zo makkelijk mogelijk maken van boodschappen doen voor onze klant. Daarnaast heeft Nikki, als Assistent filiaalleider (ookwel Assistent filiaalmanager), de eerste stap gezet in het leiding geven. Als haar filiaalmanager er niet is, is zij verantwoordelijk voor het filiaal en is zij het eerste aanspreekpunt voor haar team én de klant.

WAT DOE JE ALS VERVANGEND ASSISTENT FILIAALMANAGER

Als vervangend assistent filiaalmanager zet je de eerste stap als leidinggevende binnen ALDI en werk je ondertussen actief mee op de vloer. Je zorgt ervoor dat de winkel er strak uit ziet, vult de schappen en draait mee achter de kassa. Incidenteel vervang je de assistent filiaalmanager en begeleid je het team. Lekker veel afwisseling dus!

WAT DOE JE ALS ASSISTENT FILIAALMANAGER

Als assistent filiaalmanager rapporteer je aan de filiaalmanager en ben je, wanneer de filiaalmanager niet aanwezig is, verantwoordelijk voor het filiaal en het team. Je krijgt dan ook de verantwoordelijkheid om de winkel te openen en/ of te sluiten. Daarnaast werk je als assistent filiaalmanager mee op de vloer, samen met jouw team. Zo zetten jullie samen de beste winkel neer.

HET SALARIS VAN EEN ASSISTENT FILIAALMANAGER BIJ ALDI

Jouw salaris als (vervangend) assistent filiaalmanager is afhankelijk van je leeftijd, ervaring en het aantal uur dat je werkt. Natuurlijk is salaris niet het enige dat je ontvangt, er is meer dan je denkt. Zo krijg je ook nog eens 24 vakantie dagen, korting op je (elektrische) fiets & sportschool abonnement en hebben we een collectieve zorgverzekering.

Doorgroeien naar Filiaalleider binnen ALDI

DOORGROEIMOGELIJKHEDEN VAN EEN ASSISTENT FILIAALMANAGER BIJ ALDI

Als Assistent filiaalmanager kun je je bij ALDI blijven ontwikkelen. Je hebt de eerste stap als leidinggevende gezet en daarmee liggen de kansen voor het oprapen. De kansen die op je pad komen, grijp je bij ALDI zelf. Groei door als filiaalmanager óf maak de overstap naar een functie in één van onze distributiecentra of kantoren.

ZIT HET GRIJPEN VAN KANSEN IN JOUW BLOED?  

KOM WERKEN ALS (VERVANGEND) ASSISTENT FILIAALLEIDER

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet je naar de veiligheidsinstellingen van je browser gaan en aangeven dat je de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Je e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als je zelf de ontvanger bent of indien je weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht je problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. Je kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij je begrip.
  • Je kunt op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van je e-mailadres

Bevestiging van je telefoonnummer

Bevestiging van je e-mailadres en telefoonnummer

Je  ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

Je ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

Je ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch