Stage lopen bij ALDI!

DE STAGEPLEK VAN LISA

Als onderdeel van haar studie, loopt Lisa een half jaar stage bij ALDI. Als stagiaire wordt ze volledig opgenomen in het team waar ze binnen valt, waardoor ze het optimale uit haar stage én uit zichzelf kan halen. Lisa’s stage dagen zijn dus enorm afwisselend. Zo zit ze op maandagochtend bij de teammeeting om de planning van verschillende projecten te bespreken en spart ze ‘s middags met haar collega’s over één van de nieuwe initiatieven die ALDI ontwikkelt. Op donderdag werkt ze altijd aan haar stageverslag.

STAGE LOPEN BIJ ALDI

Bij ALDI zijn we altijd op zoek naar stagiairs, zowel op het hoofdkantoor als op onze regiokantoren. Wat je ook studeert, de kans is groot dat wij een passende plek voor jou hebben. Zo hebben we regelmatig stages open staan waarbij je aan de slag gaat met de social media uitingen binnen de Marketing en Communicatie afdeling, waar je jouw HRM kennis toe kan passen binnen de teams van de (regionale) HR afdeling of selecteer jij met jouw team het nieuwste product dat wordt toegevoegd aan het ALDI assortiment. 

VAN STAGE NAAR TOEKOMST

Met een stage bij ALDI maak je meer impact dan je denkt. Je leert het reilen en zeilen van een grote internationale retail organisatie kennen. Zo stomen wij jou klaar voor de start van jouw carrière. En wie weet start die carrière – na een succesvolle stage – wel bij ALDI.

GEEFT ALDI RICHTING AAN JOUW TOEKOMST? 

BEGIN JOUW CARRIÈRE BIJ ALDI

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet je naar de veiligheidsinstellingen van je browser gaan en aangeven dat je de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Je e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als je zelf de ontvanger bent of indien je weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht je problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. Je kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij je begrip.
  • Je kunt op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van je e-mailadres

Bevestiging van je telefoonnummer

Bevestiging van je e-mailadres en telefoonnummer

Je  ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

Je ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

Je ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch