1. Werken leren
  2. ALDI BBL Opleiding

VOORDELEN VAN EEN BBL-OPLEIDING BIJ ALDI

Goed geld verdienen

ALDI betaalt jouw opleiding

Erkend mbo-diploma

BBL-OPLEIDING RETAIL OF LOGISTIEK BIJ ALDI

Binnen ALDI bieden we je graag de mogelijkheid je te ontwikkelen en door te groeien. Daarom hebben wij onze eigen ALDI BBL-opleiding ontwikkelt. Je gaat één dag per twee weken naar school. Daarnaast gebruik je de kennis die jij hebt opgedaan direct in de praktijk omdat je voor minimaal 18 uur in de week aan de slag gaat. Je ontvangt niet alleen salaris over de gewerkte uren, maar ALDI betaalt ook nog eens jouw opleidings- en reiskosten. Na een succesvolle afronding, heb jij je erkend mbo-diploma behaald. Of je nu in de winkel of het distributiecentrum aan de slag gaat, werken bij ALDI is een baan vol kansen. 

HET BBL TRAJECT VAN TIM & SHAY

Om hun kennis te verbreden en door te groeien binnen ALDI, hebben Tim & Shay zich opgegeven voor onze landelijk erkende bbl-opleiding Retail. De BBL-opleidingen die ALDI aanbiedt, is praktijkgericht. Daardoor zijn Tim & Shay voornamelijk op de vloer te vinden om ervaring op te doen. Daarnaast leren zij ook van elkaar en andere collega’s doordat ze eens in de twee weken naar school gaan. Er zit veel tijd in de opleiding, maar zowel Tim als Shay zijn gemotiveerd en hebben veel discipline – dus het behalen van hun diploma, dat komt wel goed.

START JIJ 1 SEPTEMBER MET DE ALDI BBL-OPLEIDING?

MEER ONTWIKKELEN DAN JE DENKT

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet je naar de veiligheidsinstellingen van je browser gaan en aangeven dat je de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Je e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als je zelf de ontvanger bent of indien je weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht je problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. Je kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij je begrip.
  • Je kunt op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van je e-mailadres

Bevestiging van je telefoonnummer

Bevestiging van je e-mailadres en telefoonnummer

Je  ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

Je ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

Je ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch