1. Startpagina
  2. Altijd ALDI
  3. Wat kun je kinderen het beste meegeven op schoolreisje?

Wat kun je kinderen het beste meegeven op schoolreisje?

schoolreis snacks

Joepie! Schoolreisje! Voor de kinderen is dit toch wel één van de de leukste dagen van het jaar. Als ouder sta je wel even voor een dilemma: wat geef je je kinderen het beste mee op schoolreisje? Natuurlijk wil je ze iets lekkers meegeven voor deze speciale dag, aan de andere kant wil je de broodtrommel ook weer niet alléén maar volstoppen met snoepgoed. Wij zetten onze suggesties voor je op een rijtje.  

Best Getest* producten voor mee op schoolreisje

Fruit en Granen biscuits van ALDI
1.69
335-g kg = 5.04
Fruit & granen biscuits
Fruit & granen biscuits
Grenadine siroop bij ALDI
2.19
0.75 l l = 2.92
Grenadine siroop
Grenadine siroop
Yoghurtdrink framboos van ALDI
Weidemelk
1.29
1 l l = 1.29
Yoghurtdrink framboos

Yoghurtdrink framboos
Fruitbiscuit van ALDI
1.49
262 g kg = 5.69
Fruitbiscuit
Fruitbiscuit

7 makkelijke tussendoortjes en snacks voor op schoolreisje

1. Zuidvruchten 

Fruit is altijd een goede snack om mee te nemen op schoolreisje, maar het heeft wel als nadeel dat je aan het eind van de dag bijvoorbeeld ineens per ongeluk een geplette banaan in je tas terugvindt. Om dat te voorkomen geef je kinderen zuidvruchten mee: heerlijk gedroogd fruit dat nét zo zoet is als vers fruit, maar geen bende achterlaat! 

gedroogd fruit

2. Muesli-, fruit- en notenrepen 

Compact, maar bomvol energie: muesli-, fruit- en notenrepen. Deze snack mag niet ontbreken in de broodtrommel tijdens het schoolreisje. Bovendien is het makkelijk uit te delen, dus stop vooral een paar extra repen in de tas zodat alle vriendjes en vriendinnetjes ook weer vol energie op pad kunnen. 

3. Notenmix 

Zakjes chips geven we tegenwoordig niet meer mee aan onze kinderen op schoolreisjes. Wil je je kind och graag iets lekkers meegeven, maar liever geen grote zak chips? Overweeg dan een zakje notenmix. Net zo lekker voor de hartige trek en bovendien met een stuk betere voedingswaarde dan chips!

4. Snoepgroente of fruit 

Kies je liever een verse snack? Snijd dan stukjes groente en hard fruit in kleine blokjes of reepjes en maak een heerlijke snoepgroente en fruittrommel voor het schoolreisje. 

koken kinderen

5. Bolletjes 

Een klassieker: een heerlijk bolletje. Witte kadetjes doen ons altijd enorm aan schoolreisjes denken, maar ook een meergranenbol of krentenbol doet het goed tijdens een dagje uit. Lekker met kaas of kokosbrood! 

6. Pannenkoekspiesjes

Heb je zin om lekker te kokkerellen en voor het volgende schoolreisje een bijzondere snack te maken? Probeer dan deze pannenkoekspiesjes eens! Lekker met vers fruit en chocopasta. Welk kind smult daar niet van? De spiesjes pak je gemakkelijk in in een broodtrommel. Haal voor de kleintjes de spiesjes wel uit de pannenkoeken. 

7. Drankjes voor mee op schoolreisje 

Kinderen zijn tijdens zo'n schoolreisje de hele dag op pad. Het is verschrikkelijk belangrijk dat ze dan voldoende drinken. Vergeet daarom niet een (herbruikbare) fles water in te pakken. Voor de variatie voeg je er een druppeltje siroop aan toe, of stop je een klein pakje handige drinklimonade in de tas. 

Om de video af te spelen, klik op de link om de video af te spelen, klik op de link

broodtrommel

Op het boodschappenlijstje 

Disclaimer

* Deze producten zijn de Trots van ALDI en hebben van de Consumentenbond & Telegraaf een Product van het Jaar, Best Getest, Goed Getest of andere beoordeling gekregen. Bekijk alle Trots van ALDI producten.

Meer zoals dit:

broodtrommel kind

7 leuke manieren om de broodtrommel van je kind in te pakken

Maak van de broodtrommel van je kind een avontuur met kleuren, vormpjes en verrassingen.

Meer informatie
kinderen bakken

Tips & recepten voor bakken met kinderen

Wil je bakken met de kinderen? Hartstikke leuk en lekker! Lees in dit artikel handige tips en vind fijne recepten om te bakken met kinderen.

Meer informatie
mobiel kinderen

Tips om je kinderen verantwoord met een mobiel om te laten gaan

Wanneer je je kinderen wilt leren verantwoord met een mobiel om te laten gaan, is het belangrijk duidelijke afspraken te maken. Dit zijn onze tips.

Meer informatie

Facebook Opt-out

In de gebruikte webbrowser is een opt-out-cookie geplaatst, die toekomstige gegevensverzameling en opslag door de Facebook-pixel op uw apparaat permanent voorkomt.

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch