1. Startpagina
  2. Altijd ALDI
  3. Je rugzak pimpen: 10 leuke ideeën
Je rugzak pimpen: 10 leuke ideeën

rugzak pimpen

Je rugzak pimpen: 10 leuke ideeën

Hoera! Het is weer tijd voor school. Ben jij je rugzak beu dit jaar? Geen nood. Dit schooljaar maak jij de blits met een supercoole, versierde rugtas. Met deze tips ben je nog lang niet klaar! 

1. Zelfgemaakte sleutelhanger 

Het lijkt misschien een klein detail, maar een sleutelhanger aan je rugtas is een echte blikvanger. Zeker wanneer het een sleutelhanger is die jij zelf gemaakt hebt. Daarmee ben je dubbel zo cool! Heel moeilijk hoeft dat trouwens niet te zijn: rijg bijvoorbeeld letters of kraaltjes aan een touwtje en hang dit aan een ijzeren ring. Voila!

2. Lapjeskat 

Wil je dit jaar écht even iets anders om je schoolboeken in te dragen? Ga dan met lappenstof aan de slag en bekleed je backpack met één of meerdere mooie lappen stof. Gebruik verschillende lappen voor kleine vakjes. Je kunt de stof bevestigen met lijm, nietjes of met naald en garen. 

3. Knopenfestijn 

Weet je niet wat je met alle knopen die je bij je nieuwe jasjes krijgt moet doen? Bewaar ze dan voor een knopenfestijn! Kies een aantal knopen uit en maak deze met naald en garen vast aan je rugtas. Zo versier je de rugtas op een unieke manier!

4. Lintjes en strikjes 

In diezelfde naaiwinkel vind je rekken vol linten en strikjes. Kies een aantal mooie linten uit en gebruik deze om je rugzak te pimpen. Er zijn linten in verschillende kleuren, met balletjes, glitters of franjes. Waar kies jij voor?

5. Strijkplaatjes 

Een gat in een broek repareer je met een leuk strijkplaatje of patch. Deze naai je bovenop je kapotte broek of trui en daarna is er geen gat meer te bekennen. Die techniek kun je ook prima inzetten om je rugtas te versieren. 

rugzak pimpen

6. Thematas  

Extra cool: strijkplaatjes of patches zijn er in allerlei verschillende vormen en maten. In combinatie met knopen, lintjes en een mooie sleutelhanger versier jij de rugtas volgens jouw favoriete thema: van monstertas tot onderwaterwereld. 

7. Buttons 

Wil je een rugtas versieren, maar weet je nog niet hoe? Kies dan voor een veilige optie: buttons. Buttons zitten vast met een speldje en haal je daarom makkelijk weer van je tas af zonder dat je deze beschadigt.

8. Tekening 

Heeft de rugzak een lichte kleur? Overweeg dan een mooie tekening op de rugtas te maken. Met een speciale textielstift maak je een mooie blijvende tekening, bijvoorbeeld van een superheld, stripfiguur of inspirerende quote. Het is trouwens wel handig om eerst even te oefenen op een papier!

9. Merknaam 

Wil je stiekem een tas van een bepaald merk? Knip dan het merk van een oude tas en bevestig deze aan je nieuwe tas. Leuke tip: je kunt zelfs de tweedehandswinkels afstruinen om een oude tas van een speciaal merk te vinden.

10. Kralen 

Wie denkt dat kralen alleen voor kettingen en armbanden zijn, heeft het mis! Met kralen versier je namelijk ook een rugtas. Maak kleine vormpjes of plaats ze random over de hele voorkant van je tas. Aan de ritsen maak je kleine hangers. Wie echt een stoere rugtas wil, gebruikt speciale studs. Plaats ze in een mooi patroon en je rugtas heeft meteen een hele andere uitstraling. 

Meer zoals dit:

gezonde tussendoortjes

Gezonde tussendoortjes voor kinderen

Gezonde tussendoortjes die ook nog eens lekker zijn: dat kan makkelijk! In dit artikel vind je 4 zalige gezonde tussendoortjes voor kinderen.

Verder lezen
broodtrommel

5 manieren om je broodtrommel handig in te pakken

Wil jij ook dat iedere dag de lunch voor jezelf en de kids weer een klein feestje is? Met tips pak je de broodtrommel handig in.

Verder lezen
eerste schooldag

Back to school: Zo bereid je je voor op de eerste schooldag

Vind je het ook zo spannend om weer naar school te gaan? Met de volgende tips bereid je je het beste voor op de eerste schooldag na de vakantie.

Verder lezen

Facebook Opt-out

In de gebruikte webbrowser is een opt-out-cookie geplaatst, die toekomstige gegevensverzameling en opslag door de Facebook-pixel op uw apparaat permanent voorkomt.

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch