1. Startpagina
  2. Altijd ALDI
  3. De lekkerste toetjes met aardbeien
De lekkerste toetjes met aardbeien

toetjes met aardbeien

De lekkerste toetjes met aardbeien

Aardbeien zijn lekker, toetjes met aardbeien nog lekkerder! Wij zijn altijd op zoek naar de lekkerste en zoetste aardbeien, zodat jij zoveel mogelijk van dit zoete fruit kan genieten. In dit artikel lees je onze favoriete desserts met aardbeien.  

 1. Echt-fruit-ijsjes 

Wist je dat je zelf heel makkelijk fruitijsjes kunt maken? Verse aardbeien zijn daar perfect voor. Je hoeft alleen maar de aardbeien na het schoonmaken te pureren met wat water. Wil je een iets zoeter ijsje? Gebruik dan appelsap. 

2. Snelle aardbeientiramisu 

Tiramisu hoeft niet alleen maar voor koffieliefhebbers te zijn. Met verse aardbeien maak je zelf de lekkerste tiramisu. Wissel lange vingers, aardbeienjam en een mengsel van mascarpone met aardbeiensiroop af en decoreer met plakjes verse aardbeien. Om je (lange) vingers bij af te likken! 

toetjes met aardbeien

3. Aardbeienkwarktaart 

Kwarktaart is het lekkerst wanneer het met vers fruit gemaakt wordt. Als verrassend zomers dessert maak je daarom met verse aardbeien heerlijke aardbeienkwarktaartjes. Meng verse volle kwark met een scheut aardbeiensiroop. Schep een lepel (of twee) in kleine glaasjes en verkruimel er digestive koekjes of brosse koeken overheen. Serveer met verse aardbeien.

tip

Wil je échte kwarktaart maken? Dan hebben we deze handige kwarktaartmix bij ALDI in het assortiment. Vergeet niet de taart mooi op te maken met verse aardbeien. 

tip

4. Plantaardige aardbeien-cheesecake-milkshake 

Wie dacht dat vegans geen cheesecake konden eten, zullen aangenaam verrast zijn met dit heerlijke milkshake-dessertje. Meng een handvol schoongemaakte verse aardbeien met 200 ml amandelmelk. Voeg twee haverkoekjes toe aan je mengsel et voilà je hebt een heerlijke vegan aardbeien-cheesecake-milkshake als dessert. 

5. Frozen yogurt 

Een gezonder toetje: frozen yogurt. Bij ALDI vind je dit heerlijke recept met rood fruit en cacao nibs. In het aardbeienseizoen maak je deze plaat net zo makkelijk met heerlijke verse aardbeien. 

6. Verse aardbeien met slagroom

Dit klassieke toetje mag niet missen in de lijst van lekkerste toetjes: verse aardbeien met verse slagroom. Ben je een zoetekauw? Laat de aardbeien dan even marineren in een schepje suiker. Wil je er toch iets spannends van maken? Laat de aardbeien dan een uurtje marineren in balsamicoazijn. Serveer met verse slagroom en verse munt. Wil je weten hoe je de rest van de aardbeien het langst vers houdt? We leggen het je stap voor stap uit in deze video:

Om de video af te spelen, klik op de link om de video af te spelen, klik op de link

aardbeien bewaren

Geen aardbeienseizoen?  

Heb je naast het aardbeienseizoen zin in deze heerlijke toetjes? Gebruik dan diepvriesaardbeien. Die zijn net zo gezond als verse aardbeien en minstens net zo lekker. 

Meer zoals dit:

aardbeien

Stap voor stap aardbeien bewaren (met video!)

Hoe kun je het beste aardbeien bewaren? Wij leggen je stap voor stap uit hoe je aardbeien kan bewaren, waardoor ze tot wel vijf dagen vers blijven.

Verder lezen
Moederdag kaarten

Zelf een Moederdagkaart maken met deze voorbeelden

Verras jij je moeder met een zelfgemaakte kaart deze Moederdag? Laat je inspireren door deze fijne Moederdag kaarten.

Verder lezen
ontbijt smoothie

De 5 lekkerste ontbijt smoothies

Ga voor een energieke start van de dag met de lekkerste ontbijt smoothies! Zelf een smoothie maken? ALDI geeft je inspiratie voor de lekkerste smoothie recepten.

Verder lezen

Facebook Opt-out

In de gebruikte webbrowser is een opt-out-cookie geplaatst, die toekomstige gegevensverzameling en opslag door de Facebook-pixel op uw apparaat permanent voorkomt.

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet je naar de veiligheidsinstellingen van je browser gaan en aangeven dat je de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Je e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als je zelf de ontvanger bent of indien je weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht je problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. Je kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij je begrip.
  • Je kunt op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van je e-mailadres

Bevestiging van je telefoonnummer

Bevestiging van je e-mailadres en telefoonnummer

Je  ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

Je ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

Je ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch