1. Startpagina
  2. Altijd ALDI
  3. Trakteren op school? Leuke uitdeelzakjes en kinder traktaties
Trakteren op school? Leuke uitdeelzakjes en kinder traktaties

Leuke traktaties voor kinderen op school

Trakteren op school? Leuke uitdeelzakjes en kinder traktaties 

Trakteren op school is voor kinderen een spannende aangelegenheid. Als ouder wil je graag dat je zoon of dochter op hun verjaardag helemaal kunnen shinen en dat er leuke traktaties worden uitgedeeld. We hebben een hele lijst met leuke traktaties en uitdeelzakjes, zodat jouw kind volop kan stralen op de mooiste dag van het jaar. 

1. Meloenpizza 

Alle kinderen houden van pizza en daarom zullen ze helemaal wild worden van deze fruitpizza. Rijkelijk belegd met meloen, room, rood fruit en munt. 

meloenpizza

2. Echte fruitijsjes

Met fruit maak je de leukste kindertraktaties en alle kinderen smullen van een heerlijk waterijsje. De lekkerste waterijsjes maak je zelf met plakjes fruit en appelsap. Begin wel op tijd, want de ijsjes hebben minstens acht uur nodig in de vriezer. Ook met diepvriesfruit maak je perfecte ijsjes, van ananas tot zomerfruit!

3. Uitdeelzakjes van papier 

Bij kinderfeestjes worden er vaak plastic snoepzakjes uitgedeeld, maar dit kan veel duurzamer! Vervang de plastic zakjes bijvoorbeeld door papieren boterhamzakjes. Deze kunnen na gebruik direct bij het oud papier. Daarnaast hoeven uitdeelzakjes niet altijd vol te zitten met snoep. Vul eens een uitdeelzakje met de volgende ingrediënten: 

4. Popcorn

Popcorn is een heel leuke optie om uit te delen, kinderen zijn er vaak dol op. Neem van beide smaken, zoet en zout, een aantal mee dan kan ieder kindje zelf kiezen voor haar of zijn favoriet. Ga je popcorn trakteren op school? Verdeel de popcorn dan in kleine bekertjes of maak zelf (papieren) uitdeelzakjes.

5. Energieballetjes 

Een traktatie waar kinderen ook nog eens energie van krijgen? Maak dan zelf energieballen. We hebben maar liefst vier verschillende recepten voor je!

energieballen

6. Bananenlollies 

Bananen zijn geliefd onder kinderen en helemaal als je er een lolly van maakt. Je kunt hem in gesmolten chocolade dippen en versieren met hagelslag of fijngesneden pinda's. Stop er een stevige satéprikker in en je hebt een gezondere lolly.  

7. Bananenbrood

Je kunt nog veel meer met banaan! Wat dacht je van zelfgemaakt bananenbrood? Deze exotische cake is lekker zoet dankzij de rijpe bananen. 

8. Kokoskoekjes 

Wil je iets lekkers trakteren maar zelf in de hand hebben hoeveel suiker je toevoegt? Maak dan je eigen koekjes zoals deze kokoskoekjes. We maakten een makkelijk recept met kokosvlokken, eieren en meel en je hebt in een handomdraai heerlijke koekjes. 

9. Pannenkoekspiesjes 

Alle kinderen smullen van pannenkoeken en met vers fruit maak je van pannenkoeken dan ook een heerlijke kinder traktatie. In het recept bak je zelf de pannenkoeken, maar je kunt ze natuurlijk ook kant en klaar kopen. 

unicorn kruidnoten

10. Unicorn kruidnoten

Geen kruidnoten zonder Sinterklaas? Natuurlijk wel! Vaak liggen ze al vroeg in de winkel, dus een perfect excuus om met kruidnoten te trakteren. Je kunt variëren met verschillende soorten chocola en je maakt ze extra feestelijk door er unicorn decoratie op te doen. Ook leuk voor op een themafeestje! Geen kruidnoten in de winkel? Maak dan een vrolijke unicorn traktatie met magische stroopwafels!

Om de video af te spelen, klik op de link om de video af te spelen, klik op de link

unicorn traktatie

Meer zoals dit:

kind groente eten

3 ideeën hoe je kinderen meer groente leert eten

Hoe leer je je kind groente eten? Wij delen waardevolle tips hoe je je kids groente leert eten én het grote voordeel: groente is ook nog eens voordelig bij ALDI.

Verder lezen
Gezonde lunchbox snack ideeën

Tips en ideeën voor in de broodtrommel van je kind

Heb jij inspiratie nodig om de broodtrommel van je kind te vullen? Met deze tips zorg je iedere dag voor een leuke verrassing.

Verder lezen
vlekken verwijderen

Dit zijn de 11 lastigste vlekken om te verwijderen uit je kleding

Wat zijn de 11 meest lastige vlekken om te verwijderen uit kleding? Van koffie tot tomatensaus, hier lees je hoe je de meest hardnekkige vlekken uit kleding verwijdert.

Verder lezen

Facebook Opt-out

In de gebruikte webbrowser is een opt-out-cookie geplaatst, die toekomstige gegevensverzameling en opslag door de Facebook-pixel op uw apparaat permanent voorkomt.

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet je naar de veiligheidsinstellingen van je browser gaan en aangeven dat je de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Je e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als je zelf de ontvanger bent of indien je weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht je problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. Je kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij je begrip.
  • Je kunt op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van je e-mailadres

Bevestiging van je telefoonnummer

Bevestiging van je e-mailadres en telefoonnummer

Je  ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

Je ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

Je ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch