Rosé-fris

Rosé fris

De beste rosé ligt gewoon in de wijnschappen van ALDI. Rosé wordt grotendeels gemaakt van blauwe druiven. In sommige gevallen worden deze blauwe druiven gecombineerd met witte druiven. Toch is een rosé lang niet altijd een middenweg tussen een rode en een witte wijn. De beste rosé ontstaat namelijk op dezelfde manier als rode wijn. Het grote verschil is dat de schillen van de blauwe druiven minder lang aan het sap worden blootgesteld. Zo blijft de kleur een stuk lichter. Qua kleur zit een rosé vaak tegen het roze aan. Hoe langer de schil contact maakt met het sap, hoe donkerder de wijn wordt. In essentie is rosé dus een zeer lichte rode wijn.

De beste rosé wijn van ALDI

De beste rosé wijn van ALDI is het lekkerste als deze koel wordt gedronken. Hoewel voorkeuren verschillen per persoon. Ook op kamertemperatuur is het prima genieten van die frisse rosé smaak. Rosé is ideaal als verfrissend tussendoortje, maar gaat ook zeer goed gepaard met een lichte maaltijd. Vooral in combinatie met een heerlijke, verse salade doet een rosé wijn wonderen. Ideaal als voorgerecht. Tijdens het hoofdmaal adviseren we een rode wijn om het feest af te maken. De beste rosés en wijnen zijn verkrijgbaar bij ALDI.

Een lekkere rosé wijn

Frankrijk is de grootste producent van lekkere rosé wijnen. Toch is dit niet het enige land dat rosés produceert. Ook de frisse rosé wijnen bij ALDI komen uit verschillende landen. Bijvoorbeeld de Siciliaanse Ballaturi rosé of een Kaapse Pracht uit Zuid-Afrika. Deze laatstgenoemde is zelfs verkrijgbaar als drie liter pak. Dat is handig om tijdens een feest of groot diner alle aanwezigen tegelijkertijd te voorzien van een lichte, frisse rosé wijn. ALDI verzamelt allerlei rosés uit verschillende landen en zet ze naast elkaar in de wijnschappen. Zo is er altijd een fles lekkere rosé wijn binnen handbereik.

De best geteste rosé wijn

Rosés zijn voorzien van een beperkte hoeveelheid tannines. Dat maakt dat ze een lichte frisse smaak krijgen. De Grote Hamersma, Nederlands meest complete online wijngids, heeft enkele rosés van ALDI als ‘Goed’ getest. Haal daarom bij ALDI de best geteste rosé wijnen tegen een zachte prijs. Net zo zacht als ze smaken. Zo wordt iedere borrel of lichte maaltijd een feestje om naar uit te kijken. 

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch