De wijnwereld van ALDI

ALDI verkoopt al jaren wijn van hoge kwaliteit. Dankzij ons proefteam onder leiding van Dirk Vanhorenbeeck (Magister Vini) blijft dit in de toekomst net zo. En de prijs? Die blijft laag. Onze goedkoopste wijn is er een die in de prijzen valt. Wil je weten wat jij een lekker wijntje vindt? Gebruik onze eigen wijn matchmaker, doe de test en ontdek voor jou de perfecte wijn. Bekijk ons aanbod rode wijn, rosé, witte wijn en mousserende wijn, maar we verrassen je ook met onze andere wijnen.  

wijnlanden-van-aldi

Wijnlanden

Bekijk hier waar onze wijnen vandaan komen.

Meer informatie
druivenrassen-van-aldi

Druivenrassen

Bekijk hier van welke druivenrassen onze wijnen zijn gemaakt.

Meer informatie
wijn-productie-proces-aldi

Wijnproductieproces

Kom alle wetenswaardigheden over het productieproces van wijn te weten.

Meer informatie
wijnkwaliteit-aldi

Wijnkwaliteit

Bekijk hier hoe we garanderen dat we alleen wijnen van de beste kwaliteit in onze winkels hebben.

Meer informatie
wijn proeven wijn ruiken wijnadvies aldi

Wijnadvies

Bekijk onze wijntips over proeven, ruiken, etiketten en meer.

Meer informatie
smaakprofielen-aldi-wijn

Smaakprofielen

Hoe smaakt die wijn? ALDI geeft dat aan met kleuren. Hier lees je daar meer over.

Meer informatie

Tips om wijn te proeven

Lees hier eenvoudige tips over het proeven van wijn.

Meer informatie
wijnproeverij aldi

Wijnproeverij

Wil je zelf wijnen proeven of gezellig met familie of vrienden? Bekijk hier een selectie aan wijnen.

Meer informatie

Uitleg iconen op wijnflessen

Ontdek aan de hand van iconen op onze wijnflessen waar jouw wijn het lekkerst bij is!

Meer informatie
oude versus nieuwe wijnwereld

Oude versus Nieuwe Wijnwereld

Bij wijn spreken we vaak over Oude Wereld en Nieuwe Wereld. Maar wat betekent dat eigenlijk?

Lees het hier
Wijn op Altijd ALDI

Heerlijk weglezen over wijn

In ons online magazine kun je een complete pagina over wijn proeven, combineren, cadeau doen en meer vinden. Dit wil je lezen!

Naar deze pagina

Wijn

De wijn van ALDI staat bekend om de hoge kwaliteit. Van rode wijn tot rosé, van witte wijn tot mousserende wijn, ALDI heeft een geschikte wijn voor elke gelegenheid. Zoals een frisse bubbel om te proosten op dat behaalde resultaat. En die diepe rode wijn, met een goed boek op de bank bij het haardvuur. En een fruitige witte wijn om mee te borrelen tijdens een fijne zomeravond op het terras.

Onze wijnen komen van over de hele wereld. Het proefteam onder leiding van Dirk Vanhorenbeeck (Magister Vini) beoordeelt deze wijnen voordat ze in ons assortiment komen en laat alleen de wijnen met de hoogste kwaliteit toe. Naast de smaak kijken zij ook naar de betaalbaarheid. Alleen voordelige wijnen krijgen een plek in ons assortiment. Daar zijn we trots op. Dat is wijn van ALDI: hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs.

De beste wijn in de aanbieding

Doorlopend heeft ALDI de lekkerste wijnen in de aanbieding. Want goede wijn hoeft niet duur te zijn. Zo hebben wij 25 prijswinnende wijnen onder de 5 euro in ons assortiment. Dat vinden wij zelf, maar ook de wijnschrijvers en jury’s noemen onze wijnen top. Zo hebben wij bijvoorbeeld vermeldingen in de De Grote Hamersma, De Lekkerste Omfietswijnen en Mundus Vini spring tasting. Ook geven wij kookideeën om de smakelijkste gerechten te combineren met onze wijnen. Voor de perfect gezellige avond! In onze digitale wijnspecial geven we bovendien elk seizoen onze aanraders. En daarvan doen we vaak de lekkerste wijn in de aanbieding.

Wijn kopen bij ALDI

Wijn kopen is bij ALDI een fluitje van een cent dankzij de Wijn-matchmaker. Doorloop de stappen en vul een aantal vragen in. De Wijn-matchmaker laat zien welke wijn het beste past. ALDI garandeert zo de perfecte keuze bij elke gelegenheid. Er is voor ieder wat wils, want wij hebben ook biologische en alcoholvrije wijn in ons assortiment. Bij elke wijn staat bovendien een kort smaakprofiel aangegeven. Zo is direct duidelijk of de witte wijn fris, fruitig en droog, of juist vol en aromatisch is. Een wijn kopen bij ALDI was nog nooit zo makkelijk. 

Wijngeheimen

Verder lezen
Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch