Categorie Eten & Drinken | Altijd ALDI, het online magazine van ALDI.nl

Eten & Drinken

De eettafel. Het is de centrale plek in huis waar je ’s ochtends je koffie drinkt of samenkomt met je vrienden of familie om te genieten van lekker eten en drinken. En of je nu een gezellige lunch hebt met het gezin of een luxe kerstdiner met vrienden, met onze tips weet je zeker dat je ook met een klein budget iets lekkers op tafel kan zetten. Daarnaast helpen we je de lekkerste wijn te kiezen bij je pasta of hoe je eten en drinken op een aantrekkelijke manier kan serveren tijdens de feestdagen. Handig, toch?

tafelen

Handige hulp voor aan tafel

subcategorie

Kookinspiratie

Van makkelijke ontbijtrecepten tot handige tips over eten en drinken – we bieden alles om van je dagelijkse maaltijd een feest te maken. De lekkerste recepten voor een goede prijs.

Bekijk artikelen in deze categorie
subcategorie

BBQ

Leg de aanmaakblokjes en het hout maar vast klaar, want hier vind je de lekkerste BBQ recepten en fijne tips & tricks voor het gebruik van je favoriete gadget voor buiten.

Bekijk artikelen in deze categorie
echt-aldi

Alles waar ALDI om bekend staat

subcategorie

ALDI Specialiteiten

Vertrouwd en altijd goed: voor deze ALDI Specialiteiten kom je naar ALDI. Hier lees je alles over de producten die ons assortiment zo bijzonder maken.

Bekijk artikelen in deze categorie
subcategorie

Wijn

Hier lees je alles over het ontdekken, kiezen en combineren van verschillende wijnen. Deze wijn tips wil je kennen!

Bekijk artikelen in deze categorie

Leuke recepten voor elk moment en budget

De keuken is natuurlijk de place to be als het gaat om eten en drinken. Het maakt niet uit of je een ster bent in de keuken of juist een nieuwsgierige beginner, iedereen kan wel wat kookinspiratie gebruiken. Van een zomerse BBQ tot de lekkerste koolhydraatarme recepten, bij ons vind je leuke recepten voor elk moment en elk budget. Lees hier bijvoorbeeld tips voor een ontspannen avond vol eten en drinken met vrienden of de beste ideeën voor de feestdagen. 

Alles voor de feestdagen

Je wekker gaat, het sneeuwt buiten en de kerstmuziek kan aan. Of de paaseieren liggen klaar in de tuin en de kinderen zijn druk bezig met zoeken. De volgende stap? Eten, natuurlijk. Maar eerst de tafel dekken. Van ons krijg je de beste tips om van alle feestdagen iets gezelligs te maken. Je leest bijvoorbeeld hoe je je kersttafel op een mooie manier kunt decoreren, maar ook hoe je gezellig kunt knutselen met de kids voor Pasen. Daarnaast lees je welke wijn je het beste kan drinken bij bepaalde gerechten of hoe je een makkelijke vegan paasbrunch op tafel zet.

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet je naar de veiligheidsinstellingen van je browser gaan en aangeven dat je de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Je e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als je zelf de ontvanger bent of indien je weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht je problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. Je kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij je begrip.
  • Je kunt op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van je e-mailadres

Bevestiging van je telefoonnummer

Bevestiging van je e-mailadres en telefoonnummer

Je  ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

Je ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

Je ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch