Rood - rond en soepel

Rood - rond en soepel

Rood, rond en soepel

Op zoek naar een goede rode wijn tegen een aantrekkelijk lage prijs? Ga dan zeker naar ALDI. In de categorie rood, rond en soepel bieden we allerlei goede wijnen binnen dit smaakprofiel. Deze wijnen zijn verkrijgbaar in flessen, maar ook in pakken. Ook qua formaat is er een goede rode wijn voor elke gelegenheid. Ga bijvoorbeeld voor Alameda rood in een 3 liter pak en voorzie alle aanwezige gasten op je feest tegelijkertijd. De kleinste rode wijn is verkrijgbaar als 0,25 liter flesje. Ideaal om jezelf aan slechts één glas goede rode wijn te houden.

Goede rode wijn tegen een nog betere prijs

Het assortiment van ALDI  bestaat uit diverse rode, ronde, zachte en soepele wijnen. Van een Merlot tot een Tempranillo en van Cinsaut Pinotage tot een Malbec. Allemaal goede rode wijnen met hetzelfde karakter, maar verschillende smaken. Een ronde en soepele rode wijn heeft een mondvullend karakter met een sappige smaak. Voor deze wijnen is voornamelijk rood en donker fruit gebruikt.  Een zachte of soepele rode wijn is geschikt voor elke gelegenheid. Diners,  borrels of het inluiden van het weekend, allemaal mooie momenten om een goede fles rode wijn te openen.

De beste rode wijn bij ALDI

We vinden niet als enigen dat de beste rode wijn bij ALDI te koop is. Veel van onze wijnen zijn getest door De Grote Hamersma. Ook in de categorie rood, rond en soepel vinden we een paar als beste geteste rode wijnen terug. Bijvoorbeeld de Southern Creek Prestige Shiraz of een Kaapse Pracht. Zo blijkt maar, de beste rode wijn hoeft niet duur te zijn.

Verschillende soorten rode wijn

Zelfs al krijgt een wijn het predicaat soepel en rond, dan nog is er veel onderscheid tussen de verschillende soorten rode wijn. Elke wijn ontstaat uit een andere druivensoort en ook de regio of het land waar de druif wordt aangeplant bepaalt de smaak. Zo is een soepele ronde wijn uit Zuid-Afrika een heel andere soort wijn dan een soepele ronde uit Frankrijk of Spanje. Zowel een Merlot als een Malbec zijn vergelijkbare wijnsoorten, maar smaken beiden geheel anders. De enige manier om daarachter te komen is door al die soorten rode wijn zelf eens te proberen. En dat kan heel betaalbaar bij ALDI.

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch