Blend

Blend wijnen van ALDI

ALDI heeft een aantal mooie blend wijnen in het assortiment. Maar wat is dat precies? Wijnboeren zijn ontzettend trots op hun eigen geproduceerde druiven en experimenten rijkelijk met meerdere druivensoorten. Zo belanden er meerdere druivensoorten in één enkele wijn. Een wijn die bestaat uit meer dan één druivensoort noemen we een blend of assemblagewijn. Zowel bij de rosé, witte als rode wijn zijn er blends verkrijgbaar bij ALDI.

Het assortiment aan blends is zeer uitgebreid. Er zijn talloze redenen denkbaar om eens een blend wijn te proberen. Door de individuele krachten van verschillende druivensoorten te combineren, ontstaan er nieuwe smaken. Zo is het ene druivenras fruitig van smaak, waardoor deze mooi te combineren is met een krachtige druif. Daardoor ontstaat een krachtige, maar ook fruitige blend. Ook komt het voor dat het ene jaar een druivensoort niet zo goed rijpt, waardoor het ras wordt gecombineerd met een andere soort. Zo creëren we alsnog heerlijke blend wijnen.

Wijn blend tegen een lage prijs

Er valt altijd wel een reden te bedenken om een mooie fles wijn te openen. Probeer naast een wijn met eigen specifieke smaakkenmerken eens een wijn blend van ALDI. Deze wijnen bieden een ander totaalbeeld van smaken dan een wijn van slechts één druivensoort. De wijnboer experimenteert met druiven, dus experimenteer vooral zelf eens met die eindproducten. Bij ALDI houden we het laagdrempelig. Een blend wijn bij ALDI kost slechts een paar euro per fles, waardoor ze in ieder geval het proberen waard zijn.

Grote dorst of meerdere liefhebbers op bezoek? Geen enkel probleem. De blend wijnen van ALDI zijn niet alleen verkrijgbaar per fles, maar ook per pak.Grote hoeveelheden wijn tegen een aantrekkelijk lage prijs. Dat vinden we erg belangrijk. De blend wijnen van ALDI komen van over de hele wereld. Probeer een assemblage uit Zuid-Afrika, Portugal of toch liever uit Frankrijk? De keuze is reuze. Al onze wijnen zijn uitvoerig getest bij De Grote Hamersma, de meest complete online wijngids van Nederland. ALDI vindt niet alleen een lage prijs belangrijk, maar ook smaak en kwaliteit staan hoog in het vaandel. Nieuwsgierig? Pak dan eens een van de blend wijnen uit het schap.

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet je naar de veiligheidsinstellingen van je browser gaan en aangeven dat je de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Je e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als je zelf de ontvanger bent of indien je weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht je problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. Je kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij je begrip.
  • Je kunt op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van je e-mailadres

Bevestiging van je telefoonnummer

Bevestiging van je e-mailadres en telefoonnummer

Je  ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

Je ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

Je ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch