Onze koffiemerken

Koffiebonen in verschillende processen - ALDI

Ook voor koffie hebben we onze eigen merken; zo bieden we onze klanten een hoge kwaliteit tegen een lage prijs.

Moreno

Moreno biedt koffiegenot voor verschillende koffiemachines. De producten Moreno koffiebonen zijn ideaal voor volautomatische koffiezetapparaten en produceren koffie met een fijne crèmelaagje. Hiertoe worden de bonen volgens de Italiaanse koffietraditie verfijnd in een zacht, langdurig proces voor het branden in een trommel. De koffiepads Moreno zijn geschikt voor alle commerciële koffiepadmachines. De koffiecapsules in verschillende soorten zijn compatibel met Nespresso-koffiemachines.

Bekijk hier de Moreno koffieproducten

Markus

Voor de Markus-koffie worden alleen hoogwaardige Arabicabonen gebruikt. Vanwege het koele hooglandklimaat in de landen waar de koffie wordt geproduceerd, hebben de bonen voldoende tijd om een uniek aroma en een fijne zuurgraad te ontwikkelen. Maal- en brandgraden zijn zo ingesteld dat het aroma zich tijdens het koffiezetten optimaal kan ontwikkelen.

Bekijk hier de Markus koffieproducten

Koffiemerken van ALDI

Onze koffiemerken worden speciaal voor ALDI samengesteld door ervaren koffiedeskundigen. Zij garanderen een hoge kwaliteit en een perfecte smaak. Duurzaamheid speelt hierbij een grote rol. Duurzame koffie betekent goede omstandigheden voor de koffieboeren, wat leidt tot een hogere kwaliteit van de koffiebonen. Onze koffie is verdeeld over twee koffiemerken: Moreno en Markus. De koffieproducten van Moreno zijn geschikt voor diverse koffiemachines, zowel machines die gebruikmaken van cups als van pads. Het koffiemerk Markus bevat verschillende varianten filterkoffie gemaakt van hoogwaardige Arabica-bonen. Zo is er voor ieder wat wils. ALDI combineert een hoge kwaliteit met een lage prijs. Daardoor zijn de koffiemerken van ALDI een lekkere en voordelige keuze.

Een gevarieerd aanbod koffiemerken bij ALDI

Bovengenoemde koffiemerken van ALDI bieden beiden verschillende soorten koffie. Naast de regular-versie, is er ook cafeïnevrije variant verkrijgbaar. Kies voor dark roast voor een extra pittige koffie van donker gebrande bonen. Of ga voor de mocca met een meer verfijnde en zachte smaak. De extra dark roast geeft een intens pittige koffie. Bij de koffiecups van Moreno zijn ook varianten met melk verkrijgbaar. Zoals de koffiecups latte macchiato en de cappuccino. Geen koffiemachine in de buurt? Gebruik de Oploskoffie goud van Moreno voor een extra dark roast koffie of de rode variant voor een mildere koffie. Behoefte aan wat lekkers voor onderweg? Neem dan de ijskoffie van Moreno mee. Deze is verkrijgbaar in de smaken mild, medium roast, minder zoet en strong roast. Kortom, er valt veel te kiezen met de koffiemerken van ALDI.

De beste koffiemerken

De beste koffiemerken zijn verkrijgbaar bij ALDI. Zo zijn de Moreno koffiepads regular als best getest door het Algemeen Dagblad in mei 2020. Deze heerlijke koffie is gemaakt van 100% Arabica-bonen en heeft een volle smaak. Daarnaast hebben verschillende koffievarianten een UTZ-certificaat. Dit wil zeggen dat de gebruikte koffiebonen op duurzame wijze zijn geproduceerd. Het koffiemerk Markus heeft bovendien de biologische Fairtrade filterkoffie. En alle koffie van ALDI heeft een lage prijs. Voor een verantwoorde en voordelige keuze kies je uit de beste koffiemerken bij ALDI. 

Facebook Opt-out

In de gebruikte webbrowser is een opt-out-cookie geplaatst, die toekomstige gegevensverzameling en opslag door de Facebook-pixel op uw apparaat permanent voorkomt.

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet je naar de veiligheidsinstellingen van je browser gaan en aangeven dat je de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Je e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als je zelf de ontvanger bent of indien je weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht je problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. Je kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij je begrip.
  • Je kunt op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van je e-mailadres

Bevestiging van je telefoonnummer

Bevestiging van je e-mailadres en telefoonnummer

Je  ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

Je ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

Je ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch