1. Startpagina
  2. Altijd ALDI
  3. Eerste date? Deze drankjes en hapjes moet je in huis hebben
Eerste date? Deze drankjes en hapjes moet je in huis hebben

drankjes date

Eerste date? Deze drankjes en hapjes haal je in huis

Heb je een eerste date op de planning? Dan wil je graag goed voorbereid zijn om hem of haar van jouw beste kant te laten zien. Het is alleen soms lastig in te schatten wat je precies in huis moet halen. Wij maakten een lijstje waarmee je nooit de mist mee kunt ingaan en die ene speciale man of vrouw direct het hart zal doen verwarmen. 

1. Nacho’s 

Als het aan ons ligt is dit de snack die we het liefst iedere avond op de borreltafel zetten: nacho’s! Lekker met wat kaas uit de oven of met crème fraîche, chilisaus en verse koriander. Wil je je nog meer uitsloven? Probeer dan eens deze Mexicaanse nacho’s.

2. Mini worstenbroodjes 

In Amerika zijn piggies in a blanket een beroemde snack. In Nederland hebben wij onze eigen variant daarvan: mini worstenbroodjes! Perfect voor op de borreltafel, tijdens de lunch, bij een kop koffie. Eigenlijk perfect voor ieder moment dat je date gepland staat, want een mini worstenbroodje is altijd lekker en al helemaal voor díe prijs in de winkel. Probeer er snel achter te komen of jouw date graag vegetarisch eet. Dan kies je uiteraard snel voor andere snacks.

3. Wijn, bier of alcoholvrij?  

Niet overal is het om vijf uur borreltijd. Als je niet helemaal zeker weet wat je van jouw date kunt verwachten – of hoe gezellig het gaat worden - kun je maar beter overal op voorbereid zijn. Of in ieder geval één ding heel goed voorbereiden om je date in een bepaalde richting te sturen. 

Bierproeverij 

Verras je date met een bierproeverij! Zorg voor een aantal verschillende speciaalbiertjes en proef ze van licht naar zwaar. Een hartige snack erbij, en je hebt een super leuke avond!

Wijn 

Soms is het lastig in te schatten wat voor wijn iemand lekker vindt. De perfecte oplossing daarvoor? Een mousserende wijn! Lekker feestelijk voor een eerste date en bovendien een drankje dat bij (bijna) iedereen wel in de smaak valt. 

Alcoholvrij 

Het is natuurlijk heel goed mogelijk dat jouw date geen alcohol drinkt of wil je zelf graag helemaal nuchter de man of vrouw bekijken? Met deze virgin cocktails blijf je de hele avond fris en fruitig. 

sangria

4. Sushi 

Oké, het is misschien een beetje afgezaagd, maar sushi is en blijft toch wel het perfecte eten voor een date. Bovendien is het ijs snel gebroken als je allebei zit te worstelen met het eten met stokjes! 

5. Snacks 

Voor de date die onverwachts gezellig is: snacks. Als je het ons vraagt, raden we aan altijd een doosje snacks in de vriezer te bewaren, want je weet maar nooit wanneer een date gezellig lang blijft plakken. Zeker wanneer je een lekker wijntje drinkt, is het fijn iets te snacken op tafel te kunnen zetten. 

6. Granola   

Niet alle dates hebben natuurlijk drank en snacks nodig voor een gezellige avond. Misschien is jouw date wel klaar voor een lange wandeling in de natuur of gaan jullie een dagje naar het strand om lekker uit te waaien? Of heb je misschien een date in de ochtend? In dat geval zorg je voor granola, lekker water of wat graanrepen. Uiteraard met een zelfgemaakte smoothie in een leuke hergebruikte jampot.

kaasfondue

Op het boodschappenlijstje

Meer zoals dit:

koken date

Koken voor een date? Zo kan het leuk en goedkoop

Wil je je die ene leuke man of vrouw uitnodigen voor een gezellige date? Met deze tips maak je er een leuk avond van die helemaal niet veel hoeft te kosten.

Verder lezen
datenight

Date night na de vakantie? 7 tips voor quality time met je partner (met video!)

Wil jij ook zo lang mogelijk dat fijne zomerse gevoel vasthouden? Organiseer dan een romantische date night met je partner om de vakantiekriebels niet te verliezen.

Verder lezen
vis recepten

Makkelijke recepten met vis: 23 x lekkere gerechten

Op zoek naar makkelijke recepten met vis? Bekijk hier de lekkerste recepten met vis voor in de oven, op de barbecue, met rauwe vis en ook gebakken vis.

Verder lezen

Facebook Opt-out

In de gebruikte webbrowser is een opt-out-cookie geplaatst, die toekomstige gegevensverzameling en opslag door de Facebook-pixel op uw apparaat permanent voorkomt.

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet je naar de veiligheidsinstellingen van je browser gaan en aangeven dat je de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Je e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als je zelf de ontvanger bent of indien je weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht je problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. Je kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij je begrip.
  • Je kunt op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van je e-mailadres

Bevestiging van je telefoonnummer

Bevestiging van je e-mailadres en telefoonnummer

Je  ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

Je ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

Je ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch