1. Startpagina
  2. Altijd ALDI
  3. 8 benodigdheden om het nieuwe schooljaar een succes te maken
8 benodigdheden om het nieuwe schooljaar een succes te maken

nieuw schooljaar

8 benodigdheden om het nieuwe schooljaar een succes te maken 

Sta jij ook te trappelen om weer naar school te gaan? Helemaal opgeladen van de zomervakantie maak jij van dit nieuwe schooljaar een superjaar. We geven 9 tips of benodigdheden waardoor dit schooljaar een groot succes wordt.  

1. Oortelefoon

Een goede headset is onmisbaar dit schooljaar. Kletsen met vrienden, naar de nieuwste muziek luisteren of een werkstuk bespreken via de laptop… met een nieuwe set oortjes mis je geen woord. Ook handig: oortelefoontjes met een ingebouwde microfoon. Daarmee hoor je niet alleen glashelder, maar ben jij zelf ook nog eens goed te verstaan. 

2. (Extra) oplader 

Ojee… Batterij leeg? Zorg ervoor dat je altijd een extra oplader in je rugtas bewaard, dan ben je nooit meer offline. Is het in de klas even zoeken naar een stopcontact? Kies dan voor een oplader met een extra lange kabel, dan weet je zeker dat je vanaf elk plekje op je telefoon kunt. 

3. Weekplanner 

Goed georganiseerd aan het nieuwe schooljaar beginnen? Dan is een weekplanner onmisbaar. In een weekplanner houd je overzichtelijk wat de komende weken voor jou in petto hebben. Zo vergeet je nooit meer een belangrijke afspraak met je maten. Of het huiswerk voor wiskunde. Vind jij het ook belangrijk om genoeg water te drinken? Dat kan je ook bijhouden in je weekplanner. 

  • Lees ook: back to school: Zo maak je jouw eigen agenda (bullet journal)

4. Herbruikbare waterfles  

Nu je toch zo lekker bezig bent met het bijhouden van de hoeveelheid water die je drinkt, maak je het jezelf nog makkelijker door altijd een fles water in je tas te hebben. Het liefst een herbruikbare fles die je makkelijk in de afwasmachine stopt en de volgende dag weer vult met vers water. Geef water een spannend smaakje met besjes, munt of gember. Verfrissend!

5. Pen en notitieboek

Een musthave voor het nieuwe schooljaar: pennen en een notitieboek. Met een gouden randje, een ringband, vakjes of extra schrijfruimte. Wat voor notitieboek jij ook kiest, zorg ervoor dat ‘ie altijd in je tas zit: zo vergeet je nooit meer iets op te schrijven. 

rugzak pimpen

6. Lippenbalsem  

Bewaar er in elke tas eentje: lippenbalsem. Daarmee zorg je het hele jaar door voor zachte en verzorgde lippen. Een fijne lippenbalsem is daarom ook op school onmisbaar dit schooljaar! 

7. Vitamientjes  

Wil je het jaar écht goed beginnen? Zorg dan voor wat extra vitamines om met genoeg energie het nieuwe schooljaar te starten.

8. Zakdoekjes

Het geheime wapen in iedere rugtas: een pak zakdoekjes. Geen sniffende neusjes meer in de les en ook handig wanneer je zit te knoeien tijdens de lunchpauze.

Boodschappenlijstje 

Meer zoals dit:

gezonde tussendoortjes

Gezonde tussendoortjes voor kinderen

Gezonde tussendoortjes die ook nog eens lekker zijn: dat kan makkelijk! In dit artikel vind je 4 zalige gezonde tussendoortjes voor kinderen.

Verder lezen
broodtrommel

5 manieren om je broodtrommel handig in te pakken

Wil jij ook dat iedere dag de lunch voor jezelf en de kids weer een klein feestje is? Met tips pak je de broodtrommel handig in.

Verder lezen
eerste schooldag

Back to school: Zo bereid je je voor op de eerste schooldag

Vind je het ook zo spannend om weer naar school te gaan? Met de volgende tips bereid je je het beste voor op de eerste schooldag na de vakantie.

Verder lezen

Facebook Opt-out

In de gebruikte webbrowser is een opt-out-cookie geplaatst, die toekomstige gegevensverzameling en opslag door de Facebook-pixel op uw apparaat permanent voorkomt.

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet je naar de veiligheidsinstellingen van je browser gaan en aangeven dat je de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Je e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als je zelf de ontvanger bent of indien je weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht je problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. Je kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij je begrip.
  • Je kunt op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van je e-mailadres

Bevestiging van je telefoonnummer

Bevestiging van je e-mailadres en telefoonnummer

Je  ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

Je ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

Je ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch