1. Startpagina
  2. Altijd ALDI
  3. Leuke activiteiten voor Pasen om te doen met kinderen
Leuke activiteiten voor Pasen om te doen met kinderen

Pasen met kinderen

Leuke activiteiten voor Pasen om te doen met kinderen

Op zoek naar leuke activiteiten tijdens Pasen met de kinderen? Pasen staat weer voor de deur en dat betekent dat er weer gezellige vrije dagen aankomen. Wij zetten een aantal leuke activiteiten voor kinderen met Pasen op een rij. En zoals je van ons gewend bent: geweldige feestdagen hoeven niet duur te zijn!

Samen bakken en koken met Pasen

Hoe leuk is het om samen te gaan bakken of koken? Kinderen leren door samen te bakken en koken veel verschillende dingen. Dankzij de paaseieren, paashaas en de beginnende lente biedt Pasen een ruim aanbod van keukeninspiratie en bijzonder lekkere gerechten. 

Bakken kinderen pasen

Paaseieren verven en zoeken

Je hoeft de deur niet uit voor leuke activiteiten met kinderen tijdens Pasen. Maak het juist in huis gezellig! Zo kun je bijvoorbeeld samen knutselen met de kids. Bedek de tafel met een tafelkleed en haal je knutselspullen tevoorschijn! 

Typisch Pasen is het verven van paaseieren, wat natuurlijk het leukst is om met echte eieren te doen. Let wel op: eerst de eieren koken voordat je gaat verven. Voor hardgekookte eieren die je kunt schilderen, staat vijftien minuten kooktijd. Je kunt de eieren bijvoorbeeld verven met krijtverf, dat geeft een leuk effect omdat je erop kunt schrijven met een krijtje. Om geklieder te voorkomen, kun je ook kiezen voor stiften. Verstop de paaseieren in huis en ga met het hele gezin zoeken. Wie het eerste een paasei vindt, mag een cadeautje uitpakken! 

Creatief met knutselen

Nog een leuk idee: begin alvast met het sparen van kurken! Met kurken van wijnflessen kun je namelijk heel creatief aan de slag. Teken de vorm van een paasei op een wit vel papier en knip deze uit. Plaats de kurken één voor één in de vorm en maak ze met secondelijm aan elkaar vast. In mum van tijd heb jij een prachtig, origineel paasei als decoratie voor in huis! 

Neem de tijd voor een heerlijke paasbrunch

Als iets de Paasdagen compleet maakt, dan is het wel een heerlijke paasbrunch (kijk hier voor de lekkerste paasrecepten). Wil je met Pasen kinderen vermaken met leuke activiteiten? Kijk dan eens hoe je samen invulling kunt geven aan een heerlijke Paasbrunch. Ga samen op zoek naar lekkere gerechten, stel een boodschappenlijstje samen en haal de Paasbrunch in huis. Vervolgens kun je urenlang samen kokkerellen om er iets gezelligs van te maken.

Dek samen de tafel voor Pasen

Om er een extra feestelijk tintje aan te geven, kun je samen de Paastafel dekken. Een simpele, maar leuke activiteit voor kinderen met Pasen. Je kunt ze tijdens het dekken van de tafel ook gelijk uitleggen waar Pasen voor staat en het familiegevoel aan ze overbrengen. Dek de tafel bijvoorbeeld met een geel tafelkleed en mooi servies.  Versier de tafel met paaseitjes en kleine vaasjes met paastakken. Zo maak je Pasen voor kinderen bijzonder!

tafel dekken pasen

Meer zoals dit:

knutselen pasen

Knutselen met Pasen: de 7 leukste ideeën voor kids

7 leuke en simpele ideeën om te knutselen met Pasen met de kinderen die zelfs de niet-knutselouder makkelijk kan doen.

Verder lezen
paasbrunch tafel

4 leuke manieren om de paasbrunch tafel te dekken

Ontdek 4 simpele en goedkope ideeën voor een prachtig gedekte paasbrunch tafel, waar iedereen het liefst de hele dag aan blijft zitten.

Verder lezen
Paasbrunch met ei

4 feestelijke ideeën voor de paasbrunch met ei

Een ei hoort erbij met de paasbrunch! 5 feestelijke ideeën met ei voor de paasbrunch die heel erg makkelijk zijn.

Verder lezen

Facebook Opt-out

In de gebruikte webbrowser is een opt-out-cookie geplaatst, die toekomstige gegevensverzameling en opslag door de Facebook-pixel op uw apparaat permanent voorkomt.

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet je naar de veiligheidsinstellingen van je browser gaan en aangeven dat je de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Je e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als je zelf de ontvanger bent of indien je weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht je problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. Je kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij je begrip.
  • Je kunt op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van je e-mailadres

Bevestiging van je telefoonnummer

Bevestiging van je e-mailadres en telefoonnummer

Je  ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

Je ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

Je ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch