1. Startpagina
 2. Altijd ALDI
 3. 4 leuke manieren om de paasbrunch tafel te dekken
4 leuke manieren om de paasbrunch tafel te dekken

paasbrunch tafel

De paasbrunch tafel dekken: 4 leuke manieren

De paasbrunch tafel mooi dekken voor wat extra sfeer? Dat is makkelijker dan je denkt. Met vier leuke, simpele en goedkope ideetjes creëer je al een intieme setting, waardoor iedereen het liefst de hele ochtend en middag aan tafel zit.

1. Paasbrunch tafel in voorjaarssferen

Pasen staat gelijk aan het voorjaar en aan de start van nieuw leven in de vorm van eieren. De natuur ontluikt en alles begint weer langzaam te bloeien en te groeien. Denk aan mistige grasvelden, bomen die beginnen te knoppen en vogeltjes die allerlei takjes aan het verzamelen zijn voor hun nestjes. Met dit in je achterhoofd kun je aan de slag met de paastafel dekken. Gebruik een wit kleed of laken als tafelkleed en kies voor vrolijke paasservetten. Heb je gespaard voor de kleurrijke glazen van de ALDI? Deze passen hier perfect bij! Vul aan met (gevallen) bladeren, takjes en natuurlijk paaseitjes in een mandje als kleine nestjes. Versier samen met de kids de stoelen en je waant je zo in het voorjaar.

2. Paasbrunch tafel met bloemen

Op deze fleurige paastafel horen bloemen, maar dat hoeven niet per sé bloemen in een vaas of losse bloemen te zijn. Je kunt ook bloemen neerzetten, die je voor de gelegenheid in een mooie bloempot of een mandje zet. Deze bloemen tijdelijk behangen met allerlei paasversiersels? Natuurlijk wel! Als Pasen voorbij is, kunnen ze zo weer naar buiten of op de vensterbank. Wel zo lief voor de natuur en je bankrekening. 

paasbrunch tafel dekken

3. Paastafel dekken met servet als versiering

We zijn gewend om een servet naast het bord te leggen, maar je kunt servetten ook inzetten als onderdeel van de versiering van de paasbrunch tafel. Met deze drie opties komt de tafel er nog mooier en persoonlijker uit te zien.

 • Leg het servet gevouwen op het bord met een bruin touwtje eromheen. Maak voor iedereen naamkaartjes en hang deze aan het touwtje, zo kun je zelf ook lekker bepalen wie waar komt te zitten aan tafel.
 • Leg het servet gevouwen op het bord, maar versier het nu met veertjes, stukjes paastak of bloemen.
 • Kook alvast eieren, laat ze afkoelen en vouw het servet om het ei heen. Leg dit op het bord of in een klein bakje op het bord. Voilà: een superleuke eierdop.
tip

Laat de kleur van de servetten matchen met de bloemen voor een perfecte paasbrunch tafel.

tip

4. Paasbrunch tafel vol eieren

Op een paasbrunch tafel horen natuurlijk eieren in alle soorten en maten. Je kunt ze in de winkel vinden in alle vormen en maten voor een aantrekkelijke prijs. Van eieren met een kleurtje tot een bijzonder lekker assortiment met chocolade paaseitjes.  Of kies voor de scharrel-, vrije uitloop of biologische eieren en leef je helemaal uit met glitter en verf. Of ze nu in een mandje, eierdop, tussen de bloemen, direct in je buik of aan een paastak terecht komen, de eieren van de ALDI passen in ieder budget of paastafel.

Boodschappenlijstje

Meer zoals dit:

knutselen pasen

Knutselen met Pasen: de 7 leukste ideeën voor kids

7 leuke en simpele ideeën om te knutselen met Pasen met de kinderen die zelfs de niet-knutselouder makkelijk kan doen.

Verder lezen
paasbrunch recepten

Meer dan 15 lekkere paasbrunch recepten en ideeën

Recepten nodig voor de paasbrunch? Een heerlijk overzicht met meer dan 15 paasbrunch recepten, ook voor de kinderen. Voor ieder wat wils.

Verder lezen
Paasbrunch met ei

4 feestelijke ideeën voor de paasbrunch met ei

Een ei hoort erbij met de paasbrunch! 5 feestelijke ideeën met ei voor de paasbrunch die heel erg makkelijk zijn.

Verder lezen

Facebook Opt-out

In de gebruikte webbrowser is een opt-out-cookie geplaatst, die toekomstige gegevensverzameling en opslag door de Facebook-pixel op uw apparaat permanent voorkomt.

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
 • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
 • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
 • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet je naar de veiligheidsinstellingen van je browser gaan en aangeven dat je de cookies accepteert.
 • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
 • Je e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als je zelf de ontvanger bent of indien je weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
 • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht je problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. Je kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij je begrip.
 • Je kunt op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van je e-mailadres

Bevestiging van je telefoonnummer

Bevestiging van je e-mailadres en telefoonnummer

Je  ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

Je ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

Je ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch