1. Startpagina
  2. Altijd ALDI
  3. Maak zelf het leukste (Steenbrugge) bierpakket cadeau
Maak zelf het leukste (Steenbrugge) bierpakket cadeau

bierpakket cadeau

Maak zelf het leukste (Steenbrugge) bierpakket cadeau 

Een bierpakket is een ontzettend leuk cadeau om te geven. Voor een verjaardag, Vaderdag of aan een goede vriend als verrassing. In de winkel vind je de lekkerste bieren voor heerlijke prijzen. We geven een aantal leuke suggesties voor verschillende bierpakketten, die helemaal niet duur hoeven te zijn.  

bierpakket cadeau

Steenbrugge bierpakket

Als eerste stellen we een bierpakket cadeau samen van abdijbiertjes uit België, daar komen klassieke biertjes vandaan met uiteenlopende smaken. Deze heerlijke abdijbiertjes van Steenbrugge liggen nu ook in de schappen van de winkel en zijn ook perfect om mee te koken. 

Zomers bierpakket 

Zomers bier kenmerkt zich door frisse citrustonen. Het is dát heerlijk koude biertje waar je zo intens van kunt genieten op een zonnige dag, na één slok waan je je al Spanje. Gelukkig hoef je iemand geen reis naar Ibiza cadeau te doen om dat gevoel op te wekken, maar kom je met het zomers bierpakket al heel ver.  

Deze frisse bieren geven direct dat heerlijke zonnige effect: 

Vierseizoenenpakket 

Er gaat niets boven een zomers witbiertje op een zonovergoten terras, of een kruidig biertje op een druiligere winteravond. Eigenlijk is er altijd wel een goede reden om een lekker biertje – met mate- te drinken, helemaal eentje die past bij het seizoen. Met dit vierseizoenenpakket geef je iemand een jaar lang heerlijk bier cadeau.

Steenbrugge Lente van ALDI
3.37 3.19
4 x 33 cl
Steenbrugge Lentebock
Steenbrugge Lentebock
Steenbrugge blond van ALDI
WBA21 logo
4.49
4 x 0.33 l l = 3.40
Steenbrugge Blond
Blond
Steenbrugge bruin van ALDI
WBA21 logo
4.49
4 x 0.33 l l = 3.40
Steenbrugge Bruin
Bruin
Steenbrugge Winterbier van ALDI
3.99 3.19
4 x 33 cl
Steenbrugge Winter
Steenbrugge Winter

Budgetbierpakket

Wil je een budgetvriendelijk bierpakket cadeau doen? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Schültenbrau is zo'n prachtig biermerk, dat heerlijk bier maakt voor een lage prijs. We verkopen van Schültenbrau ook steeds meer vriendelijk geprijsde speciaalbiertjes. Vanaf de zomer van 2022 zit er zelfs een IPA in het assortiment! 

Met deze biertjes stel je een verrassend bierpakket samen:

Alcoholvrij bierpakket

Alcoholvrij bier wordt steeds populairder en lekkerder! Geef daarom nu met een gerust hart ook de BOB een bierpakket cadeau. Dit kan met een speciaalbiertje of een bekende Heineken, in de winkel hebben we een uitgebreid assortiment 0% bieren voor een lage prijs.  

  • Lees ook: maak zelf het leukste cadeau: een wijnpakket.  

Meer zoals dit:

koken met belgisch bier

Koken met bier: 6 lekkere recepten met Belgisch bier

Ben jij een echte bierliefhebber? Dan zijn deze recepten je op het lijf geschreven!

Verder lezen
stoofvlees

5 winterse gerechten met stoofvlees

ALDI deelt de lekkerste stoofvlees recepten, geïnspireerd op de internationale keuken. Van Vlaamse, Aziatische tot Franse gerechten. Welke is jouw favoriet?

Verder lezen
borrelplank hapjes

De lekkerste borrelplank hapjes: tapas om zelf te maken

Een heerlijke borrelplank of wat lekkere tapas op tafel: wie wordt er niet gelukkig van? ALDI geeft je graag wat tips voor lekkere borrelplank hapjes

Verder lezen

Facebook Opt-out

In de gebruikte webbrowser is een opt-out-cookie geplaatst, die toekomstige gegevensverzameling en opslag door de Facebook-pixel op uw apparaat permanent voorkomt.

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch