1. Startpagina
  2. Altijd ALDI
  3. Een goedkope babyshower organiseren? 6 tips

Een goedkope babyshower organiseren? 6 tips

Babyshower

Wanneer een vriendin, zus of ander familielid zwanger is, dan is het natuurlijk hartstikke leuk om voor haar een babyshower te organiseren. Voor de aanstaande moeder zal dit hoe dan ook een onvergetelijke dag worden. Wil je een goedkope babyshower organiseren? Dat is zeker mogelijk! Bekijk hieronder de babyshower tips, waarmee je een goedkoop en creatief feest kunt organiseren. 

Babyshower

Een goedkope babyshower organiseren doe je zo! 

1. Babyshower budget bepalen   

Van tevoren is het goed om een gastenlijst te maken en te overleggen over het budget. Al met een klein budget kun je een babyshower organiseren. Wanneer je het budget weet, kun je aan de slag met de organisatie van het feest.

2. Locatie kiezen 

Wie zegt dat je voor een babyshower een ruimte moet afhuren? Om het budgetvriendelijk te houden, kun je het feest net zo goed thuis, in de tuin of bij een familielid vieren. Op deze manier ben je geen geld kwijt aan de huur van een ruimte en kun je het budget laag houden. 

3. Betrek de gasten 

Wanneer je een babyshower gaat organiseren, is het leuk om alle gasten te betrekken bij de organisatie. Wellicht kan iemand cupcakes maken met een roze of blauwe fondant, een ander kan koekjes bakken en weer een ander kan zorgen voor een leuk gekleurd drankje. Laat iedereen wat eten maken en meenemen, zodat je een tafel vol lekkers hebt. 

4. Maak zelf decoratie  

Zelfs met een laag budget kun je aan leuke decoratie komen. Laat alle gasten thuis kijken of ze roze, witte of blauwe ballonnen hebben. Ook kun je van tevoren zelf aan de slag gaan. Zo kun je zelf makkelijk confetti maken met gekleurd of wit papier en een perforator. Ook kun je met gekleurd papier slingers maken die je kunt ophangen in de ruimte. 

5. Organiseer goedkope of gratis activiteiten  

Het is leuk om tijdens een babyshower wat activiteiten te doen. Laat de aanstaande ouders bijvoorbeeld geblinddoekt een wedstrijdje doen wie er het beste en snelste een luier kan verschonen bij een pop. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is twee luiers en twee poppen. Ook is het leuk om de aanstaande moeder babyhapjes te laten proeven en haar daarna de smaak te laten raden. Tot slot is het leuk om een quiz organiseren met vragen over pasgeboren baby’s - en het is nog leerzaam voor de aanstaande ouders ook! 

6. Gezamenlijk cadeau 

Bij een babyshower horen ook cadeaus. Heeft iedereen maar een klein budget voor een cadeautje? Doe dan het geld bij elkaar en koop één of twee grotere cadeaus. Ook kun je een mand van alle kleine cadeautjes maken en dit presenteren als één groot cadeau. Mocht je geen budget hebben voor een cadeautje, dan kun je natuurlijk ook zelf wat maken. Denk aan leuke kaarten gemaakt van karton van een ALDI doos met ‘1 maand’, ‘2 maanden’, '3 maanden’ etc., waarmee de baby op de foto kan. Zo zie je maar: een leuk cadeau hoeft echt niet duur te zijn. 

Op het boodschappenlijstje 

Meer zoals dit:

kamperen in de tuin

Kamperen in de tuin: zo maak je er een feestje van

Een avondje kamperen in de tuin is gezelligheid gegarandeerd, dat is één ding wat zeker is. We geven tips hoe je dit het beste kunt aanpakken.

Verder lezen
homemade limonade

Homemade limonade: zomerse drankjes met limonadesiroop

Zelf limonade maken is hartstikke makkelijk. Haal de juiste ingrediënten in huis en maak een heerlijk zomers drankje voor thuis.

Verder lezen
mocktails

Mocktails maken: 5 alcoholvrije cocktails voor elke dag

Gek op cocktails, maar drink je liever geen of minder alcohol? Dit zijn 5 mocktails, gebaseerd op klassieke cocktails.

Verder lezen

Facebook Opt-out

In de gebruikte webbrowser is een opt-out-cookie geplaatst, die toekomstige gegevensverzameling en opslag door de Facebook-pixel op uw apparaat permanent voorkomt.

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch