1. Startpagina
  2. Altijd ALDI
  3. Goedkoop tuinfeestje organiseren? Maak het simpel met deze stappen
Goedkoop tuinfeestje organiseren? Maak het simpel met deze stappen

goedkoop tuinfeest

Goedkoop tuinfeestje organiseren? Maak het simpel met deze stappen

Krijg jij met het eerste lentezonnetje ook direct de zomer in je bol? Misschien ben je dan wel van plan een mooi tuinfeest te organiseren. Met deze stappen organiseer je zelf een tuinfeest én hou je het lekker goedkoop. 

1. Zomerse cocktail (en mocktail!) 

Ga je zelf een tuinfeest organiseren? Dan mag een zomers drankje niet ontbreken. Wat dacht je van een heerlijke zomerse sangría? Met diepvriesfruit en een mooie fles rode wijn staat niks een leuk tuinfeest in de weg. Tip voor de BOB: een virgin sangría. Yes, dat is sangría zonder alcohol.  

2. Hou je hoofd (en de drank) koel

De beste manier om je koelkast te ontlasten en gasten blij te maken met een koude versnapering, is door een grote emmer of wasteil te vullen met ijs. Hierin houd je alle drankjes lekker koel. Ideaal voor bier, wijn en frisdrank. 

tip

Een heerlijke biologische witte wijn past, ijskoud geserveerd, perfect bij een zomers tuinfeest.

tip

3. Huisgemaakte limonade

Een goedkoop tuinfeest organiseren? Ga dan aan de slag met huisgemaakte limonade. Begin het liefst een paar uur van tevoren, dat geeft rust en scheelt stress. Neem een paar lege, doorzichtige wijnflessen en tover ze om tot magische limonades, door ze te vullen met één of meerdere van de volgende ingrediënten: 

Voor op het boodschappenlijstje:

goedkoop tuinfeestje

4. Lekkere hapjes 

Een zomers feestje vraagt om zomerse hapjes. Van frisse salades tot vrolijke snacks, voor een leuk tuinfeest hoef je geen uren in de keuken te staan. Wat dacht je van de combinatie watermeloen, olijf en feta? Of frisse meloen met Parmaham? En voor de vegetariërs serveer je heerlijke falafel met tzatziki. Vergeet ook het stokbrood niet, met kruidenboter, natuurlijk.  

5. Verlichting  

Uiteindelijk gaat zelfs op de meest zwoele zomeravond de zon onder. Dan wil je niet dat je gasten in het donker zitten. Gebruik fakkels om je tuin sfeervol te verlichten. De grote vlam geeft supergoed licht, dus je hebt er maar een paar nodig. Zoek natuurlijk wel even naar veilige locaties!  

tip

Geen fakkelvriendelijke tuin? Wat dacht je van gezellige waxinelichtjes in een glazen pot?

tip

6. Muziek   

Voetjes van de vloer? Ook wanneer je thuis een tuinfeest organiseert kan er gedanst worden. Maak een afspeellijst en vraag al je gasten hun favoriete zomerhitjes hieraan toe te voegen. Op de avond van je tuinfeestje hoef je alleen nog maar voor een speaker te zorgen en je buren op de hoogte te brengen. 

7. De kinderhoek  

Komen er kinderen op je tuinfeestje? Zorg dan voor een leuke speelhoek, waar kinderen lekker kunnen rennen en gieren. Maak voor hen ook speciaal een lekker hoekje waar je ook kindvriendelijke snacks neerzet, zoals rozijntjes en gesneden snoepgroente en fruit en een kan heerlijk koude aanmaaklimonade. 

Op het boodschappenlijstje:

Meer zoals dit:

Hoe laat je het beste bloemen bloeien op jouw balkon?

Hoe laat je het beste bloemen bloeien op jouw balkon?

Een balkon vol met prachtig, gekleurde bloemen. Wie droomt daar niet van? Met deze handige tips, kan jij direct - voor weinig - aan de slag!

Verder lezen
De grote schoonmaak in huis in 5 stappen

De grote schoonmaak in huis in 5 stappen

ALDI deelt een checklist voor de grote schoonmaak in huis. We delen waardevolle tips voor het schoonmaken van de keuken, badkamer en wc.

Verder lezen
5 tips voor het beginnen van een eigen moestuin

5 tips voor het beginnen van een eigen moestuin

Een moestuin maken in je eigen tuin of op je balkon? Supergoed idee, maar hoe pak je dat het beste aan? 5 tips voor je eigen moestuin.

Verder lezen

Facebook Opt-out

In de gebruikte webbrowser is een opt-out-cookie geplaatst, die toekomstige gegevensverzameling en opslag door de Facebook-pixel op uw apparaat permanent voorkomt.

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch