1. Startpagina
  2. Altijd ALDI
  3. Op stap met een baby: wat moet je allemaal meenemen?
Op stap met een baby: wat moet je allemaal meenemen?

baby spullen

Op stap met een baby: wat moet je allemaal meenemen? 

Het is vast geen nieuws voor jou als ouder, maar wanneer je met een baby op pad gaat kun je simpelweg niet zomaar de deur achter je dichttrekken. Je hebt namelijk nogal wat spullen nodig om voor je kleintje te zorgen. Ook al ga je maar een korte tijd op pad, deze dingen moet je vooral niet vergeten mee te nemen! 

tip

Zet een standaardtas die je helemaal vult klaar, zo hoef je last minute niet alles bij elkaar te zoeken.

tip

1. Luiers

Je hebt er nooit te veel van bij je: luiers. Als er één ding is wat je baby nodig heeft, zijn het wel schone luiers. Plan wat extra luiers in voor de zekerheid, je weet natuurlijk nooit wat de dag jou en jouw baby exact gaan brengen.

luier

2. Babydoekjes 

Bij het verschonen van de luier heb je natuurlijk babydoekjes nodig. Daarmee wordt het verschonen van je baby een fluitje van een cent, of je nu op pad bent, op een terrasje zit, of bij een vriendin langsgaat. Wel zo fijn!

3. Hydrofiele doek of verschoonmatje 

Om je verschoonset compleet te maken, heb je een hydrofiele doek of verschoonmatje nodig. Daarmee kun je overal je baby’tje verschonen. Wel zo handig dus om altijd mee te nemen wanneer je op pad gaat. Zelfs wanneer er een verschoonkussen is in het koffietentje waar je bent, is het nog steeds fijn om daar je eigen hydrofiele doek overheen te leggen. 

4. Voeding

Geef je flesvoeding? Vergeet dan ook vooral je flesjes niet en de juiste hoeveelheid voeding. Gelukkig zijn er hele handige maatbekertjes die je meteen afmeet en in elkaar klikt zodat je precies meeneemt wat je nodig hebt. Begint jouw baby al met vaste voeding? Zorg dat je dan altijd een lekker stukje fruit bij je hebt waar hij of zij aan kan knabbelen. 

voeding baby

5. Schone kleren 

Ook een setje schone kleren horen thuis in de babytas voordat je op pad gaat. Of je nu een extra setje nodig hebt omdat de baby een spuitluier heeft, of omdat de voeding er toch even naast ging… Een schoon setje kleding voor je baby is altijd mooi meegenomen! 

6. Ontsmettingsmiddel voor je handen 

Altijd fijn in deze tijden: een klein flesje ontsmettingsmiddel. Zo kun je na het verschonen zelf ook weer fris de dag door! 

7. Plastic zakje

Geen prullenbak bij de hand? Met een plastic tasje sta je nooit met je handen vol volle luiers of vieze kleding. Ook hersluitbare diepvrieszakjes zijn handig om nare geurtjes beperkt te houden. 

8. Weersgevoelige kleding 

Schijnt de zon? Gaat het regenen? Als je op pad gaat met je baby wil je overal op voorbereid zijn. Van een trappelzak tot paraplu voor in en op de wagen, en een zonnehoedje en extra dekentje voor de zekerheid. Je kunt maar beter overal goed op voorbereid zijn. Gelukkig kun je het allemaal kwijt onder in de kinderwagen

9. Speen en knuffel 

Voor de zekerheid… Je wilt echt niet zonder zitten: vergeet de speen niet! Ook de favoriete knuffel van je kleintje neem je natuurlijk mee, waar je ook gaat. 

speen

Boodschappenlijstje

Meer zoals dit:

mobiel kinderen

Tips om je kinderen verantwoord met een mobiel om te laten gaan

Wanneer je je kinderen wilt leren verantwoord met een mobiel om te laten gaan, is het belangrijk duidelijke afspraken te maken. Dit zijn onze tips.

Meer informatie
tandenpoetsen kinderen

Zo maak je tandenpoetsen met kinderen leuk: 5 tips

Wist je dat tandenpoetsen ook heel leuk kan zijn met kinderen? Met deze tips poets je probleemloos alle tandjes stralend wit.

Meer informatie
Voeding tijdens zwangerschap

Waar moet je op letten met voeding tijdens je zwangerschap?

Heb je een kinderwens? Of ben je in verwachting van een klein wondertje? ALDI deelt tips hoe je veilig kunt eten en drinken tijdens de zwangerschap.

Meer informatie

Facebook Opt-out

In de gebruikte webbrowser is een opt-out-cookie geplaatst, die toekomstige gegevensverzameling en opslag door de Facebook-pixel op uw apparaat permanent voorkomt.

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch