1. Startpagina
  2. Altijd ALDI
  3. Vaderdag bierpakket samenstellen voor €10, €15 of €20

Vaderdag bierpakket samenstellen voor €10, €15 of €20

bierpakket cadeau

Welke vader is er niet dol op een lekker biertje? Het is soms nog best ingewikkeld om een leuk cadeau te verzinnen voor Vaderdag, maar dit keer niet! Want waarom ga je geen bierpakket voor hem samenstellen? In zo’n pakket kun je naast lekkere speciaalbiertjes ook lekkere snacks stoppen. Hieronder staan wat leuke suggesties voor je klaar. Er staan pakketten voor je klaar voor €10, €15 en €20, waardoor de keuze nog makkelijker wordt. 

Bierpakket samenstellen: welk bier?  

Of je vader of man nu wel of geen alcohol drinkt, een bierpakket samenstellen voor Vaderdag kan altijd en is een superleuk idee. In het assortiment van ALDI zijn verschillende lekkere bieren te vinden: alcoholvrij bier, zwaar bier, extra zwaar bier, fruitig bier, witbier en bruin bier. Of je nu een los blikje, een 4-pack, een 6-pack of een 12-pack wil kopen, het is allemaal mogelijk. Daarnaast is er ook een krat met 24 flesjes te koop. Dankzij het brede assortiment is het heel makkelijk om zelf een bierpakket samen te stellen. 

bierpakket samenstellen

Bierpakket cadeau doen voor Vaderdag

Bierpakket €10  

Een bierpakket hoeft niet duur te zijn. Je kunt al een bierpakket samenstellen voor €10. Kies hiervoor bijvoorbeeld het voordelige IPA biertje. Dit is een verrassend speciaalbiertje met een stevige en bittere afdronk. In geur en smaak zijn tropisch fruit en citrus duidelijk herkenbaar. Het is gekozen als het beste product van het jaar 2022-2023. Je kunt in dit bierpakket twee of drie van deze biertjes doen en daarbij wat lekkere snacks. Denk aan lekkere salami rolletjes, serranoham rolletjes of borrelblokjes 48+ kaas. 

Schultenbräu IPA van ALDI
0.99
0.44 l. l = 2.25
Schultenbräu IPA
IPA
Borrelblokjes 48+ kaas van ALDI
Weidemelk
2.89
175 g kg = 16.51
MOLENLAND Borrelblokjes 48+ kaas
Borrelblokjes 48+ kaas
Salamirolletjes bij ALDI
BLK logo
1.99
100 g kg = 19.90
Salamirolletjes
Salamirolletjes
Serranoham rolletjes bij ALDI
Brood
1.99
100 g kg = 19.90
Serranoham rolletjes
Serranoham rolletjes

Bierpakket €15 

Heb je iets meer te besteden? Voor een bierpakket van €15 kun je voor een Leffe Blond biertje kiezen. Dit biertje heeft een subtiel vleugje vanille en kruidnagel. Voor een echte tequila liefhebber mag een Desperados natuurlijk ook niet ontbreken. Dit biertje heeft een bittere smaak met tegelijkertijd een licht zoetje. Daarnaast geeft het een extra kick door de toevoeging van tequila. Natuurlijk horen er in een bierpakket ook lekkere hapjes. Zo kun je voor plakjes chorizo kiezen, maar ook verse olijven doen het vaak goed bij vaders. Is jouw man of vader dol op nootjes? Dan kun je voor een notenmelange of een dry roasted notenmix kiezen. Dit is niet alleen lekker, maar ook nog eens gezond! 

Desperados van ALDI
0.5 l
Desperados
Desperados
Verse olijvenmix van ALDI
1.99
200 g kg = 9.95
Verse olijvenmix
Verse olijvenmix
Tapas droge worst van ALDI
2.49
125 g kg = 19.92
Tapas droge worst
Tapas droge worst
Dry roasted notenmix van ALDI
1.69
125-g
Dry roasted notenmix
Dry roasted notenmix
Notenmelange van ALDI
2.39
200-g
Trader Joe's Notenmelange
Notenmelange

Bierpakket €20 

Wil je voor €20 een bierpakket samenstellen? Dan kun je een groot pakket maken. Ga bijvoorbeeld voor een 4-pack Steenbrugge Bruin bier. Dit biertje heeft de afgelopen twee jaar maar liefst vier prijzen gewonnen. Het heeft een warme, volle smaak met daarbij een vleugje zoethout en kaneel. Daarnaast kun je ook een 4-pack van Steenbrugge Blond aan het bierpakket toevoegen. Dit biertje heeft drie prijzen gewonnen en is fruitig, licht en kruidig van smaak. Ook in dit pakket mogen er geen lekkere hapjes ontbreken. Kies bijvoorbeeld voor fuet ibérico plakjes, camembert kaas en brie, die vervolgens gecombineerd kunnen worden met luxe toastjes. 

Steenbrugge blond van ALDI
WBA21 logo
4.39
4 x 0.33 l l = 3.33
Steenbrugge Blond
Blond
Steenbrugge bruin van ALDI
WBA21 logo
4.39
4 x 0.33 l l = 3.33
Steenbrugge Bruin
Bruin
Ibérico fuet plakjes van aldi
gekozen huismerk product 2024
2.29
90 g
Ibérico fuet plakjes
Ibérico fuet plakjes
Roombrie van ALDI
1.49
200 g kg = 7.45
Roombrie
Roombrie
Camembert van ALDI
1.99
250 g kg = 7.96
DESTRIER Camembert
Camembert

Op het boodschappenlijstje 

Meer zoals dit:

Vaderdag ontbijt

8x het lekkerste ontbijt voor Vaderdag

Wil jij op Vaderdag jouw vader een heerlijk ontbijt geven? Met één van deze 8 recepten maak je iedereen (inclusief jezelf) heel erg blij!

Verder lezen
vaderdag kaarten

Maak je eigen Vaderdagkaart met deze voorbeelden

Wil je deze Vaderdag een mooie Vaderdagkaart maken? Met deze voorbeelden schrijf je zelf een leuke tekst op een zelfgemaakte kaart.

Verder lezen
vaderdag cadeau ideeen

Vaderdagcadeau knutselen met de kids: 4 ideeën

Inspiratie nodig voor een leuk Vaderdagcadeau? Zelf een cadeau knutselen is superleuk, maar een mooi gedicht of kleurplaat is ook een leuk cadeau.

Verder lezen

Facebook Opt-out

In de gebruikte webbrowser is een opt-out-cookie geplaatst, die toekomstige gegevensverzameling en opslag door de Facebook-pixel op uw apparaat permanent voorkomt.

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet je naar de veiligheidsinstellingen van je browser gaan en aangeven dat je de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Je e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als je zelf de ontvanger bent of indien je weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht je problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. Je kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij je begrip.
  • Je kunt op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van je e-mailadres

Bevestiging van je telefoonnummer

Bevestiging van je e-mailadres en telefoonnummer

Je  ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

Je ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

Je ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch