1. Startpagina
  2. Altijd ALDI
  3. Dit is het lekkerste vlees voor op de BBQ (met recepten!)
Dit is het lekkerste vlees voor op de BBQ (met recepten!)

BBQ vlees

Dit is het lekkerste vlees voor op de BBQ (met recepten!) 

Of het nu lente of zomer is, jij wilt altijd het lekkerste stukje vlees op jouw BBQ. En daar gaan we je op allerlei mogelijke manieren bij helpen! Met recepten, aanbiedingen en een uitgebreid assortiment met het lekkerste vlees voor de BBQ van goede kwaliteit in de winkel. En weet je dat dat helemaal niet duur hoeft te zijn?

Tip: check altijd ons voorjaarsassortiment voor de lekkerste voorjaarsproducten en de beste aanbiedingen! 

Burgers: het nummer 1 BBQ vlees 

Het lekkerste stukje vlees van de BBQ blijft natuurlijk een hamburger. Je hebt ze in allerlei vormen en maten (kan ook met vis of vegan ) zelfgemaakt, kant en klaar of uit de vriezer. Wat je ook kiest, beleg de burger rijkelijk met (zelfgemaakte) sausjes,  groente, kaas en als je het lekker vindt: ananas. We zetten een paar heerlijke recepten van hamburgers voor je op een rijtje:

hamburger

Vleesspiesen op de BBQ 

In de winkel hebben wij in de zomer altijd lekkere spiesen voor een lage prijs liggen, maar je kunt er ook voor kiezen om het zelf te maken, net zo makkelijk! Spiesen zijn geliefd omdat je vlees met groente en fruit kunt combineren op één stokje en daardoor meer variatie hebt in smaken en structuur. Bij kinderen zijn spiesen ook altijd een hit, maar kijk uit met de hele kleintjes en scherpe punten. We geven je een tweetal leuke recepten voor verschillende soorten spiesen met vlees.

Hotdogs van de BBQ 

Naast spiesen en hamburgers zijn hotdogs ook een graag geziene gast op de BBQ en zeer geliefd bij de kleinere visite. Helemaal als ze zelf de toppings mogen bepalen. Ga verder dan alleen ketchup of curry en maak er een lekker sausje bij, zoals chimichurri (een Argentijnse salsa). Het recept voor hotdogs met chimichurri is een perfect voorbeeld van snel, simpel en megalekker en vind je hieronder.

hotdogs bbq

Gemarineerde speklapjes van de BBQ

Ben jij ook zo gek op krokante speklapjes? Dan ben je met dit recept aan het juiste adres! Deze speklapjes zijn gemarineerd (door ons) en worden samen geserveerd met een lekker groentepakketje met krieltjes van de BBQ. Wat wil je nog meer? BBQ weer!

Schouderkarbonade van de BBQ 

Dit recept voor gemarineerde schouderkarbonade is waarschijnlijk jouw nieuwe favoriet voor een goed stuk vlees van de BBQ. Een bijzonder lekker gemarineerd stukje vlees met een heerlijk frisse salade van avocado en mais. Je voelt de zon direct in je leven komen met dit gerecht.

Tip: kijk ook eens in het vriesvak voor mooie BBQ vlees assortiment. Zoals bijvoorbeeld een frikandel die perfect op de BBQ kan!

 

Zelfgemaakte naan met tandoori filetlapjes

Niet schrikken van de titel: zelfgemaakte naan. Dit klinkt misschien moeilijk, maar wij beloven dat dat zeker niet het geval is. Met deze zelfgemaakte naanbroodjes kun je de sier maken met een lekker stukje vlees voor de BBQ. De filetlapjes zijn al gemarineerd en er komt yoghurt om de hoek kijken. Een lekker fris recept voor op de BBQ!

Meer zoals dit:

BBQ-organiseren

Een BBQ organiseren? Volg dan deze 5 makkelijke stappen

Wil je een BBQ organiseren? Lees snel verder voor een makkelijk stappenplan voor een heerlijke BBQ, die helemaal niet veel hoeft te kosten.

Verder lezen
Lekkere en simpele salade BBQ

11 lekkere en simpele salades voor bij de BBQ

Op zoek naar een lekkere en simpele salade voor bij de BBQ? Maaltijdsalades, vliegensvlugge of met fruit, ALDI zet ze voor je op een rijtje.

Verder lezen
bbq saus zelf maken

Hoe maak je zelf een lekkere BBQ saus?

Zeg je barbecue, dan zeg je saus! In dit artikel vind je een aantal BBQ sauzen (met recepten!) om zelf te maken. Met 1 geniale tip.

Verder lezen

Facebook Opt-out

In de gebruikte webbrowser is een opt-out-cookie geplaatst, die toekomstige gegevensverzameling en opslag door de Facebook-pixel op uw apparaat permanent voorkomt.

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet je naar de veiligheidsinstellingen van je browser gaan en aangeven dat je de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Je e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als je zelf de ontvanger bent of indien je weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht je problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. Je kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij je begrip.
  • Je kunt op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van je e-mailadres

Bevestiging van je telefoonnummer

Bevestiging van je e-mailadres en telefoonnummer

Je  ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

Je ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

Je ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch