Quarter pounders

Quarter pounder van ALDI

Gemiddeld

5Min

40Min

4 Personen
400 g (biologisch) rundergehakt
1 ui
2 tenen knoflook
2 eieren
75 g paneermeel
1 komkommer
100 ml natuurazijn, voor de zoetzure komkommer
2 el suiker
4 rode uien
2 el bruine suiker
1 scheut zonnebloemolie
1 el natuurazijn, voor de rode uienchutney
4 Italiaanse bollen
naar smaak gemengde salade
naar smaak ketchup
naar smaak gebakken uitjes
naar smaak zout en peper
Bepaalde producten kunnen afhankelijk van het seizoen tijdelijk verkrijgbaar zijn
Mail recept

Stap 1

Doe het gehakt in een ruime kom. Snijd de uien en de knoflook fijn en doe dit samen met de eieren en het paneermeel bij het gehakt. Breng op smaak met peper en zout. Kneed het mengsel goed door elkaar. Maak van het gehakt vervolgens vier gelijke ballen en druk ze iets plat tot dikke burgers. Leg de burgers tot gebruik in de koelkast.

Stap 2

Halveer de komkommer in de lengte in twee gelijke delen. Verwijder met een eetlepel de zaadlijsten uit de komkommerhelften. Snijd met een dunschiller in de lengte lange dunne linten van de komkommer. Doe de komkommerlinten in een schaal en meng hier de natuurazijn en de suiker doorheen. Zet de zoetzure komkommer tot gebruik in de koelkast.

Stap 3

Verwijder de schil van de rode uien. Halveer ze en snijd ze in dunne halve ringen. Verhit wat zonnebloemolie in een pan en bak de rode ui op middelhoog vuur zacht en gaar. Strooi de bruine suiker over de ui en bak dit kort mee. Schep hier een eetlepel azijn over en breng op smaak met peper en zout. Laat dit 5 minuten sudderen. Meng nog kort door en zet daarna tot gebruik apart.

Stap 4

Verwarm de oven voor op 180 - 200 graden en verhit een grillpan. Bak de Italiaanse bollen volgens de aanwijzing op de verpakking. Leg de burgers op de grillplaat tot beide zijden mooie donkerbruine grillstrepen hebben. Zet het vuur lager en grill de burgers aan beide zijden totdat ze gaar zijn.

Stap 5

Snijd de Italiaanse bollen open en bestrijk de onderste helft met wat ketchup. Leg hier de burgers op. Verdeel wat rode uienchutney over de burgers en bestrooi dit met wat gebakken uitjes. Leg hier wat gemengde salade op en garneer met de zoetzure komkommer. Leg de bovenkanten van de Italiaanse bollen er bovenop en steek er eventueel een satéprikker doorheen.
Mail recept
Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet je naar de veiligheidsinstellingen van je browser gaan en aangeven dat je de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Je e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als je zelf de ontvanger bent of indien je weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht je problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. Je kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij je begrip.
  • Je kunt op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van je e-mailadres

Bevestiging van je telefoonnummer

Bevestiging van je e-mailadres en telefoonnummer

Je  ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

Je ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

Je ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch