Duurzamere thee bij ALDI supermarkten
Duurzamere thee
  1. Startpagina
  2. Duurzamere thee

Duurzamere thee

Duurzamere thee bij ALDI supermarkten

Thee is wereldwijd een van de belangrijkste handelsgoederen waarvoor miljoenen mensen op theeplantages werken. De grootste producerende landen zijn China, India, Kenia en Sri Lanka. Belangrijke uitdagingen voor thee producenten zijn zaken als arbeidsomstandigheden, het gebruik van pesticiden en klimaatverandering.

Er zijn verschillende theesoorten zoals zwarte, groene of witte thee. Deze worden gemaakt van de bladeren, bladknoppen en stengels van de theeplanten Camellia sinensis en Camellia assamica. Daarnaast kunnen ook vruchten, kruiden en andere plantendelen als thee worden gedronken (bijvoorbeeld kamille en munt).

Beleid & doelen

98,4% van al onze eigen merk theeproducten zijn duurzaam gecertificeerd. Voor groene, zwarte, witte en rooibos thee eisen we dat 100% van de grondstoffen gecertificeerd is. Voor kruiden- en vruchtentheeproducten eisen we minstens 50% certificering van de grondstoffen. We accepteren Fairtrade, Rainforest Alliance en het EU Biolabel als duurzame certificeringen voor thee.

Voor de exclusief voor ons geproduceerde theeproducten worden uitsluitend de beste kwaliteit uit de beste teeltgebieden van de wereld gebruikt. Door biologische, Fairtrade en/of Rainforest Alliance thee in te kopen ondersteunen we gecertificeerde, duurzamere theeteelt

Thee van ALDI

Thee

Bekijk hier het assortiment thee.

Verder lezen

ALDI steeds duurzamer? Natuurlijk wel

Verder lezen
Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet je naar de veiligheidsinstellingen van je browser gaan en aangeven dat je de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Je e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als je zelf de ontvanger bent of indien je weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht je problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. Je kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij je begrip.
  • Je kunt op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van je e-mailadres

Bevestiging van je telefoonnummer

Bevestiging van je e-mailadres en telefoonnummer

Je  ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

Je ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

Je ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch