1. Startpagina
  2. Privacyregeling Social Media

Privacyregeling Social MediaALDI maakt gebruik van door u verstrekte (persoons)gegevens conform onze Privacyregeling. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze Privacyregeling. Door gebruik te maken van de sociale media diensten op onze site, zoals het 'liken' van een product worden er (persoons) gegevens van u naar sociale mediasites (Google+, Facebook, Twitter) doorgestuurd. Zo worden onder andere naast het adres van de bezochte website ook gegevens doorgestuurd, waardoor een directe relatie tussen de bezoeker van de ALDI website en zijn of haar persoonlijke profiel op een sociaal media platform kan worden vastgesteld.

Om te vermijden dat (persoons) gegevens ongewild worden doorgegeven aan Google+, Facebook en Twitter, zijn de social media diensten standaard gedeactiveerd door ALDI. Zodra u echter een social media dienst op onze site gebruikt, worden deze diensten actief en geeft u daarmee uw toestemming voor communicatie en gegevensuitwisseling met Google+, Facebook en/of Twitter. Indien u kiest voor de optie om (één van) deze diensten duurzaam te activeren, kunnen deze actief blijven, ook bij een volgend bezoek van onze site. U zult u deze diensten dus zelf weer moeten deactiveren.

Tot slot wijzen wij u er op dat ALDI geen invloed heeft op de wijze waarop aanbieders van sociale media platforms uw (persoons)gegevens (verder) gebruiken. ALDI is daarvoor ook niet verantwoordelijk. Voor meer informatie over het gebruik van uw (persoons)gegevens door sociale media platforms verwijzen wij u naar de privacyregelingen van de aanbieders: Google+, Facebook en/of Twitter.

Facebook Opt-out

In de gebruikte webbrowser is een opt-out-cookie geplaatst, die toekomstige gegevensverzameling en opslag door de Facebook-pixel op uw apparaat permanent voorkomt.

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet je naar de veiligheidsinstellingen van je browser gaan en aangeven dat je de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Je e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als je zelf de ontvanger bent of indien je weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht je problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. Je kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij je begrip.
  • Je kunt op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van je e-mailadres

Bevestiging van je telefoonnummer

Bevestiging van je e-mailadres en telefoonnummer

Je  ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

Je ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

Je ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch