Minder betalen en toch meer krijgen.
 1. Startpagina
 2. Recepten
 3. Paasrecepten
 4. Krokant taartje met garnalen en avocado

Krokant taartje met garnalen en avocado

Krokant taartje met garnalen en avocado van ALDI

Gemiddeld

20Min

4 Personen
3 tortilla wraps
1 avocado
1 tomaat
1/3 bakje bieslook
1 bakje gepelde Hollandse garnalen (100g)
3-4 el cocktailsaus
versgemalen peper
1/3 zakje jonge bladsla
1 citroen
koeksteker of glas (ø 8 cm)

Stap 1

Verwarm de oven voor op 180 °C. Steek met de koeksteker of een glas uit elke tortilla 4 rondjes. Leg de rondjes op een bakplaat en bak ze in ca. 6 minuten krokant in de oven. Laat ze afkoelen.

Stap 2

Schil intussen de avocado, verwijder de pit en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Halveer de tomaat, verwijder de zaadjes en snijd de tomaat in kleine blokjes. Knip 3/4 deel van de bieslook fijn.

Stap 3

Houd enkele blokjes avocado en wat garnalen apart. Meng in een kom de tomaat, de rest van de avocado en garnalen en de fijngeknipte bieslook met de cocktailsaus en breng op smaak met peper.

Stap 4

Spreid 8 krokante tortillarondjes uit op een plank en verdeel eerst de bladsla en vervolgens het avocado-garnalenmengsel hierover. Stapel op 4 bordjes twee belegde tortillarondjes op elkaar en dek af met een derde. Schep er een klein lepeltje saus op en garneer met de achtergehouden avocado, garnalen en de sprieten bieslook.

Stap 5

Snijd van de citroen 4 heel dunne schijfjes en garneer het taartje ermee. Serveer direct, zodat de tortillarondjes nog lekker krokant zijn.

Herinnering voor

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie. *

Datum selectie *

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Velden met een ster * zijn verplicht om in te vullen.

Opmerkingen
 • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
 • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
 • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
 • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
 • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
 • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
 • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"
div>

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.