1. Startpagina
  2. Recepten
  3. Gevulde stokbroodjes met gehakt, paprika en gegratineerde kaas

Gevulde stokbroodjes met gehakt, paprika en gegratineerde kaas

Gevulde stokbroodjes met gehakt, paprika en gegratineerde kaas

Gemakkelijk

10Min

25Min

4 Personen
1 rode ui
½ rode paprika
½ groene paprika
200 g rundergehakt
½ tl gemalen komijn
4 schnittbroodjes
125 g geraspte oude 48+ kaas
Mail recept

Wat moet je doen?


Stap 1

Verwarm de oven voor op 225 graden met (als het kan) de grillstand erbij aan of verwarm de airfryer voor op 180 graden.

Stap 2
Snipper de rode ui en snijd de paprika’s in dunne reepjes. Verwarm een koekenpan met een scheutje olijfolie op middelhoog vuur en fruit hierin de ui gedurende 5 minuten. Voeg de paprikareepjes toe en bak nog 10 minuten tot de paprika zacht is. Breng de paprika op smaak met zout, peper en komijn. Doe in een bakje en zet apart. 

Stap 3
Verwarm de koekenpan opnieuw met een scheutje olijfolie op middelhoog vuur. Bak hierin het gehakt goudbruin en gaar. Breng op smaak met zout en peper, en voeg het paprikamengsel toe. Zet het vuur uit. 

Stap 4
Snijd de broodjes aan de bovenkant in en haal een klein beetje van het zachte gedeelte eruit. Vul met het gehakt-paprikamengsel en bestrooi met de geraspte kaas. Gratineer de broodjes 5 tot 10 minuten in de oven of airfryer, totdat de kaas is gesmolten en goudbruin kleurt. Serveer de broodjes warm. 

Budgettip: dit gerecht kost ca. 1,28 per persoon.

Tip

Dit recept voor gevulde stokbroodjes met gehakt, paprika en gegratineerde kaas is een variant op de Philly cheese steak. In plaats van biefstuk gaat er gehakt op en in plaats van een kaassaus wordt het broodje getopt met geraspte kaas die later in de oven smelt. Rooster de gevulde broodjes in de oven of in de airfryer, dan worden ze nog iets krokanter en verkleurt de kaas nog meer. Zet de airfryer op 180 graden en rooster de broodjes ongeveer 5 minuten of totdat de kaas gesmolten is. Liever vegetarisch? Dat kan! Vervang in dat geval het rundergehakt door vegetarisch gehakt of vegetarische kipstukjes.

Gevulde stokbroodjes met gehakt, paprika en gegratineerde kaas


In de Amerikaanse stad Philadelphia staat er één gerecht op het menu van zo’n beetje elke diner of restaurant: de Philly cheese steak. Dit broodje bestaat uit stukjes gebakken steak, vaak vergezeld door uien en paprikareepjes, en een dikke laag gesmolten kaas. Puur comfort food en ó-zo lekker.

Mail recept
Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch