1. Startpagina
  2. Recepten
  3. Paasrecepten
  4. Geroosterde paasstol met espressoroom en noten

Geroosterde paasstol met espressoroom en noten

paasstol

Gemakkelijk

15Min

10Min

4 Personen
100 ml slagroom
2 el kristalsuiker
75 g roomkaas
6 eieren
2 el espresso of hele sterke koffie, volledig afgekoeld
75 g ongezouten notenmelange
4 plakken paasstol van ongeveer 2 cm dik
Mail recept

Geroosterde paasstol met espressoroom en noten

Hoe kan je die paasstol nou net een beetje lekkerder maken? Precies. Met espressoroom. Dit perfecte paasbrunch idee is de kers op de taart. Of eigenlijk, de espressoroom op je paasstol. Want wie wil dit nou niet eten op een lekkere luie paasochtend? Met het romige van de slagroom, het bittere van de espresso en de ‘crunch’ van de paasstol is dit recept echt om bij weg te dromen.

Wist je dat onze Moreno koffie cups lungo ook het beste product van het jaar 2022-2023 is? Daar zijn we trots op! Tot slot is het nog éxtra lekker om de paasstol even te roosteren in de broodrooster of in de pan te bakken. Zo wordt het een beetje warm en knapperig. Met een lekkere toef room erbij kan jij niet stoppen met eten. Wedden?  

Stap 1

Klop de slagroom met de suiker stijf. Roer de roomkaas los en meng de afgekoelde espresso erdoor. Lepel nu voorzichtig de slagroom door het roomkaasmengsel. Zorg dat het zo luchtig mogelijk blijft. Dek af en zet ten minste 10 minuten in de koelkast om op te stijven. Je kunt dit tot 24 uur van tevoren maken. 

Stap 2

Verwarm een koekenpan zonder olie of boter op laag tot middelhoog vuur. Rooster hierin de noten tot ze beginnen te geuren en verkleuren. Draai het vuur uit en verdeel de warme noten over een plank. Hak fijn. 

Stap 3

Rooster de plakken paasstol krokant in de broodrooster of in een op 200 graden voorverwarmde oven. Gebruik je de oven? Besmeer de stol dan met een klein laagje boter. Verdeel over vier borden en schep een lepel van de espressoroom op elke plak. Garneer met de gehakte noten en serveer direct. 

Prijs van dit gerecht

Dit gerecht kost ongeveer € 1,15 per persoon.

Mail recept
Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch