1. Startpagina
  2. Recepten
  3. Nieuwe recepten
  4. Hartige crêpes met spinazie-roomkaasvulling en zongedroogde tomaat

Hartige crêpes met spinazie-roomkaasvulling en zongedroogde tomaat

hartige crepe

Gemakkelijk

25Min

4 Personen
1 rode ui
450 g verse spinazie
2 eieren
200 ml melk
150 g meergranen pannenkoekenmix
1 el gedroogde bieslook
5 zongedroogde tomaten
150 g roomkaas
2 tl citroensap
Mail recept

Stap 1

Snipper de rode ui. Verwarm een grote koekenpan met een scheut olijfolie op middelhoog vuur. Fruit hierin de rode ui gedurende 5 minuten. Voeg de spinazie in porties toe en bak tot de spinazie volledig is geslonken. Breng op smaak met peper en zout. Doe de spinazie in een vergiet en druk zoveel mogelijk vocht eruit. Laat afkoelen.

Stap 2

Maak het beslag door de eieren met de melk los te klutsen. Voeg de pannenkoekenmix samen met een snuf zout en de bieslook toe. Roer kort, het is niet erg als het beslag kleine klontjes heeft.

Stap 3

Verwarm de koekenpan opnieuw met een scheut olijfolie op middelhoog vuur. Giet een lepel beslag in de pan en beweeg de pan zodat de bodem volledig bedekt is. Bak de hartige crêpe aan beide kanten goudbruin. Leg op een bord en ga door met de rest van het beslag. De crêpes hoeven niet warm te blijven.

Stap 4

Snijd ondertussen de zongedroogde tomaten in reepjes. Hak de uitgelekte spinazie grof en meng de roomkaas en citroenrasp erdoor. Beleg de crêpes met een schep van het spinazie-roomkaasmengsel en top met de zongedroogde tomaatjes. Rol de crêpe op en snijd ze schuin doormidden. Serveer direct of bewaar voor later.

Dit gerecht kost ongeveer €0,97 pp

Mail recept
Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch