Nasi goreng

Nasi Goreng ALDI

Gemakkelijk

15Min

20Min

4 Personen
300 g pandan rijst
1 pak nasi- en bamigroenten
4 eieren
0,5 komkommer
kroepoek
lente-ui
plantaardige olie (voor het roerbakken)
naar smaak nasi goreng kruidenmix
Mail recept

Wat moet je doen?

Kook de pandan rijst volgens de instructies op de verpakking. Zet de gekookte rijst opzij en laat deze afkoelen. Als je al gekookte rijst hebt, is dat ook prima.

Snijd de komkommer in dunne plakjes en zet deze apart voor later gebruik.

Verhit een beetje plantaardige olie in een grote wok of koekenpan op middelhoog vuur.

Voeg de nasi- en bamigroenten toe aan de verwarmde pan. Roerbak de groenten gedurende ongeveer 5 minuten, of totdat ze zacht beginnen te worden.

Optioneel: Voeg nasi goreng kruidenmix toe aan de groenten voor extra smaak en kruidigheid. Pas de hoeveelheid kruiden aan naar jouw voorkeur.

Voeg de gekookte rijst toe aan de wok met groenten. Roerbak alles samen gedurende ongeveer 5-7 minuten, of totdat de rijst goed is opgewarmd en vermengd met de groenten. Roer af en toe om.

Terwijl de rijst en groenten roerbakken, kun je de spiegeleieren bereiden. Verhit wat olie in een aparte koekenpan op middelhoog vuur. Breek voorzichtig de eieren in de pan en bak ze tot het eiwit is gestold, maar de dooier nog zacht is.

Serveer de nasi goreng op borden, leg een spiegelei bovenop elke portie, en garneer met plakjes komkommer, kroepoek en fijngesneden lente-ui.

Geniet van deze smaakvolle maaltijd met de knapperige textuur van de kroepoek en de frisheid van de komkommer. Voeg eventueel sambal of sojasaus toe voor extra smaak, afhankelijk van je persoonlijke voorkeur. Eet smakelijk!

Mail recept
Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch