Mexicaanse burritos

Mexicaanse Burritos ALDI

Gemakkelijk

15Min

15Min

4 Personen
2 el plantaardige olie
300 g rundergehakt
botersla
wraps
1 blik rode kidneybonen
1 blik mais
1 avocado
cherrytomaatjes
1 rode ui
peterselie
naar smaak kruiden
optioneel zure room
optioneel tortillachips
Mail recept

Wat moet je doen?

Verhit de zonnebloemolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Voeg het rundergehakt toe en bak het rul. Breng het gehakt op smaak met de gewenste kruiden, zoals paprikapoeder, chilipoeder, knoflookpoeder, zwarte peper en zout. Roer goed door en bak het gehakt volledig gaar.

Spoel de rode kidneybonen en maïs af onder koud water en laat ze uitlekken.

Snijd de avocado in plakjes, halveer de cherrytomaten, snijd de rode ui in kleine blokjes en hak de peterselie fijn. Was de botersla en laat deze uitlekken.

Verwarm de wraps volgens de instructies op de verpakking. Meestal hoef je ze slechts kort in een droge koekenpan te verwarmen.

Nu ben je klaar om de burrito's te maken. Leg een verwarmde wrap op een schoon werkoppervlak en schep een portie van het gehaktmengsel in het midden van de wrap.

Voeg vervolgens de groenten toe: mais, rode kidneybonen, plakjes avocado, cherrytomaten, rode ui en een beetje peterselie.

Optioneel: voeg een lepel zure room toe bovenop de vulling voor extra smaak en romigheid.

Vouw de zijkanten van de wrap naar binnen en rol deze strak op tot een burrito. Herhaal dit proces voor de overige wraps.

Serveer de Mexicaanse burrito's direct en geniet ervan! Je kunt ze eventueel serveren met tortillachips voor een extra knapperige textuur en een partje citroen voor extra pit.

Dit recept levert heerlijke Mexicaanse burrito's op die vol zitten met smaak en textuur. Pas de kruiden aan naar je eigen smaak en voeg extra ingrediënten toe, zoals geraspte kaas of pepers, als je van wat extra pit houdt. Eet smakelijk!

Mail recept
Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch