Gemakkelijk
15Min
4 Personen | |
---|---|
500 g | mager rundergehakt |
1 | krop ijsbergsla |
1 | komkommer |
4 | tomaten |
1 | rode ui |
8 | plakjes cheddar |
8 | wraps |
partysaus mosterd dille |
Stap 1
Kruid het gehakt met peper en zout en verdeel het in 8 gelijke bolletjes. Druk daarna elk bolletje plat op een wrap. Herhaal dit tot alle wraps en al het gehakt op is. Bak eerst, op laag vuur, de zijde van de wrap met het gehakt, zodra dit goudbruin is draai je hem op.
Stap 2
Beleg het gehakt met een plakje cheddar en doe de deksel even op de pan zodat de cheddar smelt. Herhaal dit met alle wraps.
Stap 3
Snijd de sla, tomaat, rode ui en komkommer in plakjes. Wanneer de wraps klaar zijn beleg je ze met sla, tomaat en rode ui en de mosterd dille saus, vouw dicht en serveer met wat komkommer erbij.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres