Zomerse salade met rucola, zongedroogde tomaat, feta, geroosterde pijnboompitjes en knalgroene dressing
Gemakkelijk
10 Min
4 Personen
Ingrediënten
4 Personen
Bereidingswijze
Stap 1
Maak eerst de knalgroene dressing. Doe daarvoor een hand rucola, de avocado, een scheut olijfolie, de knoflook, het limoensap en zout en peper in een maatbeker en mix met de staafmixer tot een gladde massa.
Stap 2
Verdeel de rest van de rucola over vier borden en verdeel er de gemarineerde tomaatjes over. Verkruimel de feta en verdeel ook deze over de borden.
Stap 3
Toast de pijnboompitjes in een droge koekenpan tot ze een donkerbruine kleur krijgen. Haal van het vuur, laat even afkoelen en verdeel deze over de salades.
Stap 4
Lepel tot slot wat van de knalgroene dressing over de zomerse salade.
Prijs per persoon
Scherp geprijsd! Dit gerecht kost ongeveer € 1,56 per persoon.