Zoete aardappel stamppot met rucola met geitenkaas
Gemakkelijk
5 Min
25 Min
4 Personen
Ingrediënten
4 Personen
Bereidingswijze
Stap 1
Bak de spekreepjes. Zet een pan met water op het vuur en breng het aan de kook met wat zout. Schil ondertussen de zoete aardappels en snijd de aardappels in stukken.
Stap 2
Kook de zoete aardappel in ongeveer 15 minuten. Bak ondertussen de pijnboompitten aan in een droge koekenpan.
Stap 3
Pureer de zoete aardappel en doe er een beetje limoensap en een scheut olijfolie door. Schep de rucola en de helft van de geitenkaas door de puree. Breng alles op smaak met nootmuskaat, peper en zout.
Stap 4
Verdeel de stamppot over de borden en strooi er nog wat geitenkaas over, samen met de pijnboompitten.
Tip
Vervang de rucola ook eens door boerenkool Ook lekker met wat appelmoes