Zelfgemaakte naan met vega balletjes en gegrilde aubergine met munt dip
Gemiddeld
30 Min
10 Min
4 Personen
Ingrediënten
4 Personen
Bereidingswijze
Stap 1
Meng 280 gram zelfrijzend bakmeel met 300 gram magere kwark en kneed tot je een soepel deeg hebt (Is het deeg nog te nat, voeg extra bakmeel toe). Verdeel dit in 8 gelijke bolletjes en rol deze uit tot een naan brood.
Stap 2
Snijd de aubergine in dunne plakken en meng 2 eetlepels olijfolie samen met de knoflook en peper en zout. Smeer de plakken in met het mengsel en gril ze mooi goudbruin.
Stap 3
Verwarm een pan op het vuur met een scheutje olijfolie en bak de naan aan een zijde tot je bellen ziet. Draai hem om en bak goudbruin.
Stap 4
Vervolgens bak je de vegan balletjes aan in de pan en meng je de overige magere kwark met vers gehakte munt en peper en zout. Beleg de naan met de gegrilde aubergine, de vegan balletjes, de munt dip en top af met een handje rucola.