Visburger met zelfgemaakte ravigotesaus
Gemakkelijk
50 Min
2 Personen
Ingrediënten
2 Personen
Bereidingswijze
Stap 1
Verwarm de oven voor zoals aangegeven op de verpakking van de Italiaanse bollen.
Stap 2
Snijd de sjalot en de augurk in kleine stukjes. Mix vervolgens in de blender de mayonaise samen met de mosterd, kappertjes, bieslook, peterselie, sjalot en augurk. Breng de saus op smaak met peper en zout.
Stap 3
Doe een beetje olijfolie in de pan en bak de pangasiusfilets in ongeveer 6 minuten goudbruin.
Stap 4
Snijd de tomaat en komkommer in schijfjes. Beleg de Italiaanse bol met de pangasiusfilet, sla, tomaat en komkommer. Voeg eventueel nog wat extra stukjes augurk toe. Schep er als laatste een flinke schep ravigotesaus overheen.
Variatietip:
Vervang de gemarineerde pangasiusfilet eens door een gepaneerde pangasiusfilet of vissticks.