Vegetarische ovenschotel met pasta
Gemakkelijk
20 Min
15 Min
6 Personen
Ingrediënten
6 Personen
Bereidingswijze
Vegetarische ovenschotel met pasta
Deze vegetarische ovenschotel met pasta is een echte winterklassieker! Warm, vullend en superlekker. Maak ‘m met onze heerlijke biologische producten.
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Stap 2
Bak de ui en knoflook in een plens olijfolie in een grote pan op laag vuur een minuut of 5, tot ze zacht zijn.
Stap 3
Breng ondertussen de penne aan de kook in een pan kokend water en een flinke snuf zout (het zout brengt de pasta op smaak). Kook al dente in zo’n 8 minuten. Giet af.
Stap 4
Proef de tomatensaus en breng op smaak met zout, peper en een scheutje rodewijnazijn. Meng de pasta door de tomatensaus.
Stap 5
Zet de ovenschotel met pasta in de voorverwarmde oven en bak in 15 minuten tot de kaas gesmolten is en de pasta bubbelt.