Vega pasteitjes met paddenstoelen, pecan en pompoen
Gemakkelijk
30 Min
4 Personen
Ingrediënten
4 Personen
Bereidingswijze
Stap 1
Verwarm de oven voor tot 165 °C. Verhit de olie in een steelpan en fruit de sjalotten 5 minuten aan tot ze beginnen te zweten.
Stap 2
Strooi de bloem erover en schep alles goed om. Schenk beetje bij beetje de bouillon erbij en roer telkens goed, zodat er geen klontjes ontstaan. Voeg de slagroom toe en breng alles al roerende aan de kook.
Stap 3
Schep de kastanjechampignons en de pompoenblokjes erdoor en kook de ragout ca. 8 minuten op een heel laag vuur. Roer regelmatig om en kruid af met zout en peper.
Stap 4
Snijd de dekseltjes van de pasteibakjes los en verwarm de pasteibakjes met de dekseltjes in de voorverwarmde oven volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Stap 5
Roer de helft van de pecannoten door de ragout en verwarm nog 1 minuut. Zet de vega pasteitjes op de borden en schep er de ragout in. Garneer met de achtergehouden pecannoten. Schik er de dekseltjes op en serveer.