Vega Mexicaans wrap taart
Gemiddeld
20 Min
25 Min
4 Personen
Ingrediënten
4 Personen
Bereidingswijze
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Stap 2
Snijd de rode ui en fruit deze in een pan met een teen geperste knoflook. Voeg na een aantal minuten de cherrytomaatjes toe samen met het Vega gehakt.
Stap 3
Daarna voeg je de bonenschotel toe en meng je alles goed door elkaar. Pak een springvorm van ongeveer 24 cm en bekleed de bodem met bakpapier. Vet de randen in en leg de eerste wrap op de bodem.Stap 4
Zet de ovenschaal voor 20-25 minuten in de oven tot de kaas goed gesmolten is.Stap 4
Boven op de wrap doe je het bonenmengsel en daarbovenop een klein beetje geraspte kaas. Maak laagjes tot de saus op is en eindig met een wrap. Deze beleg je nog met het laatste beetje geraspte kaas.
Stap 5
Zet in de oven voor 20-25 minuten en laat even goed afkoelen voor je hem serveert.