Varkenshaas bakken: zo maak je varkenshaasmedaillons
Gemakkelijk
10 Min
2 Personen
Ingrediënten
2 Personen
Bereidingswijze
Stap 1
Haal de varkenshaas op tijd uit de koelkast, een half uur van tevoren is voldoende. Leg de varkenshaas op een schone snijplank en snijd de varkenshaas in plakken van ongeveer twee centimeter.
Stap 2
Bestrooi elke plak aan beide kanten met zout en peper.
Stap 3
Gebruik een tang om de plakken varkenshaas in de pan te schikken. Bak de plakken ongeveer 5 minuten per kant, of tot ze mooi goudbruin en gaar zijn. Test dit eventueel door het dikste stuk door te snijden met een scherp mes.
Stap 4
Verdeel de gare varkensmedaillons over borden en serveer met je favoriete aardappel- en groentebereiding.
Prijs van het gerecht
De prijs van dit gerecht is ongeveer €1,60 per persoon.