Tompouce met Hollandse garnalen en kruidensla
Gemakkelijk
10 Min
10 Min
4 Personen
Ingrediënten
4 Personen
Bereidingswijze
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200 °C. Laat het bladerdeeg 10 min. ontdooien.
Stap 2
Halveer de plakjes en leg op een bakplaat met bakpapier. Prik royaal gaatjes in het deeg met een vork. Bak in 12-15 min. gaar en laat afkoelen.
Stap 3
Meng de mayonaise, ketchup, crème fraîche en garnalen door elkaar. Pluk peterselie en basilicum van de takjes en meng door elkaar. Snijd de citroen in 4 partjes.
Stap 4
Verdeel 4 rechthoeken bladerdeeg over de borden. Verdeel de garnalen en de kruiden erover en de af met de overige 4 rechthoeken. Serveer met een partje citroen.
De prijs van dit gerecht is ongeveer €3.05 per persoon.