Taco’s met verse zalm, ananassalsa en koriander
Gemakkelijk
10 Min
4 Personen
Ingrediënten
4 Personen
Bereidingswijze
Stap 1
Maak eerst de ananassalsa. Doe daarvoor de stukjes ananas met de fijn gesnipperde rode peper en het limoensap in een kom en roer goed. Breng op smaak met een snuf zout en peper en roer goed door elkaar.
Stap 2
Maak het pittige sausje door de Griekse yoghurt te mengen met de sambal in een andere kom.
Stap 3
Leg de tortillawraps op een snijplank en gebruik een rond uitsteekvormpje om er kleinere tortillas van te maken (met een doorsnede van ongeveer 10 cm).
Stap 4
Toast de tortillawraps een paar minuten in een droge koekenpan, tot ze een bruin kleurtje krijgen.
Stap 5
Maak nu taco’s door de tortillawraps te vullen met de stukjes zalm, de ananassalsa, wat fijn gesnipperde koriander en het pittige sausje.
De prijs van het gerecht
De prijs van dit gerecht is ongeveer €1,94 per persoon.