Spaghetti met roomsaus en zongedroogde tomaten
Gemakkelijk
10 Min
15 Min
4 Personen
Ingrediënten
4 Personen
Bereidingswijze
Spaghetti met roomsaus en zongedroogde tomaten
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Fruit de fijngehakte rode ui aan in de pan met de geraspte knoflook en bak deze gedurende 2-3 minuten, tot ze zacht en glazig is. Voeg de tuinertwen toe en bak ze nog eens 2-3 minuten mee.
Snijd de zongedroogde tomaat klein en voeg deze toe en bak ze kort mee. Giet de kookroom in de pan en breng het geheel aan de kook. Laat de saus enkele minuten sudderen tot deze iets dikker wordt.
Voeg de gekookte spaghetti en twee eetlepels kookvocht toe aan de saus en meng alles goed, zodat de spaghetti gelijkmatig bedekt is met de saus. Breng de pasta op smaak met zout en peper naar wens.
Bestrooi de spaghetti met geraspte Parmezaanse kaas.