Spaghetti met knoflook, chilipeper en Italiaanse groenten
Gemakkelijk
15 Min
3 Personen
Ingrediënten
3 Personen
Bereidingswijze
Stap 1
Breng de spaghetti aan de kook in een pan met ruim gezouten water (maak het goed zout!). Houd de kooktijd van de verpakking aan.
Stap 2
Verwarm ondertussen de olijfolie in een ruime koekenpan op laag vuur en voeg de knoflook en de chilipeper toe. Laat een paar minuten zachtjes bakken, maar niet verkleuren.
Stap 3
Voeg dan de Italiaanse groentemix toe aan de olie en laat dit ongeveer 3 minuten bakken.
Stap 4
Roer de kerstomaatjes erdoorheen en laat 2 minuten meebakken, tot je ziet dat ze een beetje beginnen te slinken.
Stap 5
Giet de spaghetti af maar vang een kopje van het kookvocht op. Meng de spaghetti en de groenten door elkaar en voeg een beetje kookwater toe om de boel mooi smeuïg te maken.
Stap 6
Verdeel de bolletjes mozzarella over de spaghetti en verdeel de geraspte citroenschil erover. Bestrooi met verse basilicum. Maak af met zout en peper.