Rollade met sinaasappelsaus
Gemiddeld
55 Min
4 Personen
Ingrediënten
4 Personen
Bereidingswijze
Stap 1
Dep de rollade met keukenpapier droog. Verhit de boter in een braadpan en bak hierin de rollade rondom bruin. Zet de deksel op de en braad hem in ± 40 minuten gaar.
Stap 2
Boen 1 sinaasappel schoon en rasp er 1 theelepel van de schil af. Schil de sinaasappels dik zodat ook het witte velletje eraf is. Snijd de sinaasappels in plakken en vang het uitlekkende sap op.
Stap 3
Breng 250 ml water aan de kook, roer het sauspoeder erdoor en laat de saus 2 minuten heel zacht koken. Haal de pan van het vuur en de sinaasappelrasp en het opgevangen sinaasappelsap erdoor.
Stap 4
Neem het vlees uit de pan, laat het 10 minuten rusten, verwijder het netje en snijd de rollade in plakken. Garneer met schijven sinaasappel en toefjes peterselie. Serveer de saus apart.