Quesadilla's met gehakt
Gemakkelijk
10 Min
12 Min
2 Personen
Ingrediënten
2 Personen
Bereidingswijze
Stap 1
Snijd de paprika en tomaten in kleine stukjes en de bosui in ringetjes. Verhit een wok met olijfolie en fruit de rode ui en knoflook. Voeg dan de paprika toe en na een paar minuten ook het gehakt, peper, paprika- en chilipoeder. Als alles bijna gaar is, kan de tomaat, maïs en bosui erbij.
Stap 2
Meng de crème fraîche en chilisaus apart in een
schaaltje.Stap 3
Besmeer de wraps met een dun laagje crème fraîche met chilisaus. Beleg ze met het gehaktmengsel en strooi er flink wat geraspte kaas over. Leg de andere wrap erbovenop.
Stap 4
Gril de quesadilla een paar minuten in een
koekenpan of grillpan, keer hem tussentijds om. Snijd de quesadilla’s in vieren.
Tip
Vervang de crème fraîche eens door homemade guacamole.