Provençaalse lentekip uit de braadzak
Gemiddeld
15 Min
20 Min
4 Personen
Ingrediënten
4 Personen
Bereidingswijze
Stap 1
Meng de radijsjes met de olie, knoflook en gember. Rooster in 15-20 minuten op 200 graden in de oven.
Stap 2
Bak de kip in braadzak volgens de verpakking. Doe de geroosterde radijsjes de laatste 15 min in de oven bij de kip. Snijd de courgette en winterwortels in halve plakjes. Bak de groenten in een klontje boter samen met een takje rozemarijn. Breng op smaak met peper en zout.
Stap 3
Haal de kip in braadzak uit de oven, laat 5 minuten rusten. Knip de braadzak voorzichtig open en leg hem op een mooie schaal. Schep de gebakken groenten en de geroosterde radijsjes er omheen.
Tip
Combineer kip met rode wijn. De kruidigheid is een mooie match met de marinade.
Bak de radijsjes 5 minuten extra mee met de kip, daarvan worden ze nog knapperiger.